Då var de måndag och ny vecka igen :)

Ja som rubriken lyder ja då var de måndag och ny vecka igen fattar inte det går ju så himla fort veckorna tycker jag men det är väl för att man har fullt upp nu när man har två ungar o ta hand om och sen när man håller på att renovera i huset också.. =) Ja snart är det jul o måste fara i veckan o handla de julklappar som ja ska köpa har verkligen panik nu inför de för ja vet verken till nån vad ja ska köpa så de känns ännu jobbigare o jobbigt man blir alldeles uppstressad av de här med handling av julklappar och hinna med allt som ska göras här hemma..

Ja idag har man i övrigt hunnit varit o handlat lite mat och sen postat iväg julkort och även hunnit varit och bytt en tapet som vi köpte som vi var tvungen o byta idag för vi märkte igår när vi skulle tapetsera så var den skadad längst ner hela vägen i kanterna på tapeten så de blev och fara till rusta o byta den, typsikt att den skulle vara skadad säger som pappa brukar säga : köper man från rusta så får man rusta... haha ;) men iofs dom har ju bra priser där o så ibland så man får väl ta kvaliten av saker o ting efter priset att de kanske inte håller så bra saker o ting alltid... :) ja nu ikväll  har jag gjort undan och badat lilla Liam och duschat elias vilket båda tyckte var skönt och snart ska jag snart gå över till huset vårat o måla det lilla sista vi har kvar o göra vilket känns skönt ju ,och freddan la färdigt golvet igår kväll i köket o det var hur snyggt som helst ju =).

Japp nu har ja ej tid o sitta och skriva mer ikväll för tiden går nog så fort så är det läggdags för pojkarna och så och man måste ju dessutom passa på o pyssla med de man ska göra undan o så när Liam är ny äten och så för annars krockar de o blir svårt o få nått gjort...hihi ;)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0