Dags för lite uppdatering ;)

Ja nu sitter jag här med min älskade Liam i famnen o tror att det är dags för lite uppdatering här i bloggen, var ett tag sen man skrev sist men de är ju de att dagarna går ju så himla fort både när man har 2 barn o ta hand om och sen hålla på renovera o så i huset då rusar dagarna och timmarna bara iväg helt otroligt. ;)

Ja i veckan har vi nästan bara varit i huset och hållt på med ikea köket o få upp och de har verkligen gett resultat har hunnit jätte mkt med skåpar o luckor uppe hur snyggt o fint som helst får uppdatera senare med nå bilder hur de ser ut :). Annars i veckan har vi även hunnit varit på ikea en sväng o hämtat ett skåp som fattades till våran köksö som vi ska ha så de blev lite även o handla där när man ändå var alltid roligt o shoppa svårt o hålla sig och ska även på ikea en sväng imorn för ska köpa en jätte snygg bokhylla som vi ska ha i vardagsrummet i våran myshörna som vi ska göra med ett bord till som passar in där perfekt och sen så ska vi även köpa nå garderober till sovrummet så vi har nånstans och förvara våra kläder :).

Var även i veckan med lill älsklingen till BVC och vägde honom och han hade gått upp bra vägde nu 4815g  och var 54cm lång så de var ju bra det :) Och fortstätter även o amma o ge ersättning där emellan o det verkar fungera bra än för ja vill ju verkligen kunna fortsätta amma:). Har äntligen också i veckan köpt klart alla julklappar åt alla man ska köpa åt vilket känns jätte skönt och mkt nöjd med de ja köpt i julklapp åt alla så bättre kan de inte bli :) hehe

Nej nu är det nån här som börjar knorra o verkar missnöjd och hungrig här så bäst o ge han lite käk.
Hej svejs!! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0