God Jul bättre sent än aldrig ;)

Börjar väl och inleda med att säga God Jul och Gott nytt år på er alla, har varken haft tid eller orkat  tyvärr och stressa och skriva nån rad här förän idag, det är ju alltid så mkt stress o mkt att göra dels när man har barn o så nu när det är de var julafton igår och så:).
Gården d.v.s julafton började med att vi hade sovmorgon till elva (tro det eller ej) var lite väl länge så man fick lite panik och stress på morgonen för vi skulle vara efter 12 och äta julgröt och sånt hos freddes mamma o pappa och vara där på dagen och ha jultomte där oxå, så vi blev lite sena men bättre sent än aldrig ;).

Men det blev så stressigt när man råkas sova för länge men det berodde nämligen på för att Liam hade dagen innan så hemskt magknip och skrik hela kvällen o lite på natten och inget hjälpte det var riktigt hemskt visste inte riktigt vad man skulle göra så det är inte så konsigt att man var trött på julaftons morgon, men som tur är har de gått över för lill killen igår var lugn o glad o sov mkt igår när de var julafton så de var en snäll utklädd liten tomte nisse :).

Sen när vi gjort oss klar då med andra ord för att åka iväg till freddes mamma o pappa för att fira jul där på förmiddagen så blev det direkt och äta julgröt med annat smått o gott på bordet, sen blev de att umgås och invänta tomten som skulle komma till Elias och Liam med paket, medans vi gjorde de så fikade vi en massa gott julbak som freddes mamma hade bakat*mums*. Sen till slut kom tomten till elias och han var lite rädd i början men sen släppte det och han var så nöjd o glad när tomten var och han och liam fick så mkt paket :).

Sedan var det bara dags och dra vidare efter att ha öppnat alla paket där, vi for vidare till mormor min o var där och firade jul  och äta julmat och öppna paket med familjen våran o mormor o morfar och kusinerna mina o deras små kids, vilket var mkt trevligt hade det jätte trevligt med mkt god mat o mkt paket kan ja säga mkt paket kan ja säga att de blev helt otroligt trodde aldrig de skulle ta slut , men gissa vem som blev glad jo Elias han var alldeles till sig när tomten kom och gav så mkt paket han rev o öppna paket som bara den hur söt som helst var han ;). Sedan efter det så blev och fika lite granna och små prata mer o ungarna lekte och kollade på alla julklappar och Elias och melvin (min kusins minsta pojk) for o sprang runt o busade där, Elias stormtrivdes o hade så kul så han var jätte trött när vi sedan åkte hem efter fikat  men det är ju inte underligt efter en sån lång och rolig dag o ha fått  dels träffa tomten och öppna o leka med alla paketen ju:).

Orkar tyvärr inte skriva allt Elias och Liam fick för det var så mkt så det tar för lång tid o skriva men kan säga i regel att det var en hel del tusen massa leksaker av de olika slag och filmer och kläder och pengar fick dom, och elias pyssel grejjer och spel o.s.v. så då vet ni lite av saker som dom fick iaf!

Tänkte avsluta nu med detta skrivande med att lägga in lite bilder från julafton så får ni se själv hur både dagen och hur nöjd våra små älsklingar har varit med julafton ;).

Elias och Liam ;)
            Tomte nissarna hemma på morgonen ;)
Elias och tomten nr :1 på herstön :)
          Elias i knä på tomten nr: 1 på hertsön ;)
Farmor o farfars julgran :)
         Farmor och farfars julgran :)
Elias julklappar på herstön :)
     Elias julklappar på Hertsön av farmor o farfar :)
Elias hämtar paket av tomten :)
        Elias hämtar paket av tomten ;)
Elias kramar tomten :)
  Elias ger en kram åt tomten som tack för alla julklappar :)
Elias i knä på tomten :)
       Elias o i knä på tomten :)
Elias nöjd med alla julklappar ;)
 Elias sitter så nöjd med sina julklappar och väntar på att få öppna dom ;)
Elias Julklappar :)
 Delar av vad som syns av alla julklappar av Elias och Liams paket
      förstår varför dom båda var nöjda;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0