Ikea köket ;)

Ja då var det måndag och ny vecka igen, helgen bara rusar förbi som vanligt, men nu är det riktigt nära till jul bara 2 dagar kvar härligt :). Dagen har idag börjat med en lugn morgon steg upp och gjorde sig klar för dagen. Sedan så har vi hållt på i huset med lite lådor och sånt o få ihop i köket mkt roligt nu när man ser att de börjar hända en hel del.. ;)
sedan så på eftermiddagen var vi bjudna till freddes mamma o pappa på lite tidigare julmat o äta för att fredriks brorsa som bor i sthm är och hälsar på en snabb visit här i luleå o kunde tyävrr inte stanna över julen för att det ej gick bra med flyg hem o så nu under röd helger och så så vi åt lite julmat då tillsammans medans han var här och det var mkt gott o efter längtat verkligen.. *mums* ;) Sedan efter vi ätit o så så började Liam tjorva o gall skrika en hel del konstant nästan var troligen magknip igen för han hade alldeles stenhård mage o han skrek o skrek precis de där ljudet som när dom har magknip och han hade inte bajsat heller sen imorse så stackarn! :(

sedan nu ikväll så blev de och fika lite här hemma o ge lillen lite minifom droppar o ge han lite mat o sen somnade han vilket han nog behövde stackarn efter allt skrikande..! Vi har även varit inne i huset lite och sett när pappa min fixat lite och byggt till våran köksö, Har nu fotograferat nu där inne i huset lite så ja ska lägga upp lite bilder här! :)

Nej nu ska jag gå och äta lite kvällsfika innan de blir o mata lillen en sista gång innan natten för imorn ska man upp i tid för ska nämligen till jobbet med Aina och Max och hälsa på på jobbet igen för fick ett god jul o gott nytt år medelande av en kollega från gamla jobbet om att vi har nå paket från jobbet o hämta sen Liam o Max föddes det är ju snällt o gulligt av dom ju så de blir o åka dit imorn vid 10.30 tiden skulle Aina komma och hämta upp oss!

Godnatt !! ;)

ikea köket:)
 Diskbänken med  köksskåpar ;)

Ikea köket:)
 Städskåp med övre luckor kyl o frys  i rostfritt ska stå där de är tomt

Ikea köket :)
 Skåpar o skafferi med inbyggd ugn och micro ;)

Vårat sovrum med fondvägg ;)
   Våran fondvägg i vårat sovrum ;)

Elias nya rum :)
   Elias nymålade rum ;)

Elias nya gardiner som matchar i rummet :)
Elias nya gardiner som matchar nymålade rummet ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0