Nu är de nära för flytt ;)

Ja då var det söndag idag helgen o dagarna bara rusar förbi, har som sagt bara hållt på för det mesta i huset nu efter jul o så men det har ju oxå gett reslutat för nu är de nära för flytt vilket känns så skönt o skoj ju o få eget igen :).
Har bara socklandet och lister och att sätta kökskran kvar i köket så då kan man sedan flytta in blir nog under veckan skulle ja tro. Men har vardagsrums golvet o hall golvet o lägga men de spelar ingen roll går så fort o lägga dom så man kan ändå flytta in och bo där under tiden nästan lättare att bo där när man ska lägga golvet för då är man ju som på plats... hehe :).

Ja men usch det känns oxå i plånboken och så när man hållt på renovera o sätta nytt i huset känns lite tungt men det är ju bara nu när man just gjort de som de känns lite tungt men de är ju som sagt en engångs summa so skönt är och sen så är de ju nytt o fräscht så då kan man bara bo och ha de skönt.

Ja nog om hus pratet nu, i övrigt så är allt som vanligt här i familjen och så, Liam har dock fått våran förkylning som vi hade vid jul jobbigt nog stackarn har fått hosta och lite täpp i näsan men ändå så är de lite snor som små rinner ibland huvva de är så synd och jobbigt när dom här små blir förkylda eller sjuka..., så nu får vi köra med lite näsdroppar åt den lilla men de verkar då ge effekt o han börjar bli lite bättre :). 

Liam ska dessutom på tisdag på 2-månaders kontroll för besiktning av en läkare, herregud redan 2 månader gud så tiden går fort asså dom börjar ju redan bli stora så fort vill man inte att de ska gå vill ju att dom ska vara så små en längre tid, äsch får väl i så fall sätta igång o producera ett nytt syskon åt Elias och Liam för vi vill ju som ha en dotter oxå en av varje så är man nöjd, och elias sa ju tidigare att han ville ha en lillasyster så ...haha nej inte en till nu men senare nångång i framtiden är väl inte omöjligt ;) hehe

Nej ska nu gå o göra nå nytta tänkte jag medans lillen sover!! :)
Hejsvejs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0