Sjuk*suck*... =/

Jaha då var det sin egen tur och bli sjuk då, har nämligen fått feber igår em 39.5 graders kände redan igår morse hur jag frös o hade frosa och ont i skallen o värk i kroppen men tänkte adrig att man skull behöva få feber. 

 Ja inte nog med det så har lill älsklingen hållt på och skrika mkt fortfarande igår kväll ett tag o sen inatt en hel del så vet inte om de är att han känner att ja är sjuk eller om ja börjar ha minskat med mjölk o han inte får i sig nog som han kanske behöver eftersom han skriker så hemskt o gjort de länge är ju synd om han ju... Men hade tänkt pröva ge lite tilllägg  utöver amnigen sån där NAN som jag gav elias nästan under hela hans tid som bebis och se om de blir nå bättre och om han blir mindre skrikig o grinig.. *hoppas på resultat* :)

Jag och fredde som hade tänkt passa på att fara och handla lite julklappar när Elias ändå är på dagis för att vi har haft så mkt i huset i veckan o hållt på men hade tänkt ta lite ledigt därifrån idag för att göra bort och handla julklappar men så klart skulle man gå o bli sjuk....*suck* =( ,men antar att ja får till helgen göra de i fall ja blir frisk får hoppas de inte blir så långdraget de här med febern iaf..

Så ni förstår så har de inte hänt mkt man kan skriva o berätta om för mesta dels av gårdagen o även nu idag på dagen har de blivit o legat i sängen o sova o mata lillen där emellan åt...!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0