21/2-09 Liam's Dop;)

Ja då är våran andra älskade lilla prins döpt igår vilket känns skönt och roligt gick hur bra som helst;).
Ja det var verkligen tur att man steg upp jätte tidigt igår morse, var en full späckad dag ändå från morgonen till sen eftermiddag så man var helt slut på kvällen blev liggandes somnandes i soffan tills freddan väckte mig och sa att klockan var mkt och dags och gå o lägga sig i våran säng istället:). så det är därför jag först nu lägger upp bilder och skriver om dagen idag istället!.

Dagen började med att vakna och göra små pojkarna våra färdiga  och oss själva inann kyrkan och så för att vi skulle innan dopet fara iväg till  affären innan och köpa lite små saker och lämna fest lokalen våran där vi skulle ha dopfikat sedan så de fanns där som vu glömt köpa dagen innan:). Sedan blev det full rulle sedan och mata lill älsklingen inför kyrkan så han skulle vara lugn och snäll i kyrkan under sitt eget dop:). Sedan var det dags att åka mot kyrkan och blev sedan och byta om där till sina fina dopklänning och sånt. Det var skönt det var bara vi och ett annat par som döpte samtidigt så det gick rätt fort och så och dom båda ungarna var snälla under hela dopet(även om Liam såklart mitt under dopet råkade bajsa i lite i sin blöja som vi kände...haha men men han var ändå snäll o inte speciellt bekymrad över det som tur var;).

Sedan var det dags för att åka till lokalen i stan vi hyrde för att fika och träffa och prata med dom vi bjudit til Liam's dop, det var ju så många vi hade bjudit ca 38st så vi hann ju inte prata med alla lika mkt och så men det blir ju som de när man är så många! Lilla Liam vet inte vad det var med han han började så skrika och leva om mitt under fikat trodde han var hungrig inte de utan de var nå otröstligt nästan vet ej om det var magknip hade en annan flaska än den vi brukar ha så han kanske svalt för mkt luft eller så men nu har vi bytt tillbaka flaska och inget tjorv eller så kan de ha varit att de var så mkt nytt och intryck efter dopet och så att de var mkt för han med en del mer liv och röster och så att han blev lite stressad eller nå vet ej men som skönt var gick de över efter en stund:).
Allt fika gick då som gått åt så de var ju bra det och all smörgåstårta gick då verkligen åt vilket var bra och att det verkade smaka bra, för den var verkligen god hade en med lax och räkor och sånt och sen en med rostbiff och så mkt goda:) sen efteråt var de kaffe och tårta o lite blandat fika till:).

Sen så blev det att vissa folk skulle på hockey och sådant som skulle se luleå spela så de blev mer och mer sen folk som åkte på det och sedan begav sig hemåt vilket var kanske lite dumt och ha dop när luleå spelar men svårt att veta när dom spelar och vilka som går på hockey och inte..haha :) Det var jätte fina doppresenter Liam fick av allihopa som var där så vi får tacka alla så mkt för dom hemskt fina presenterna var så mkt bra saker var inte lika mkt kläder denna gång som de var med elias så de var jätte bra faktiskt och få lite annat för dels har vi mkt kläder så man får inte plats med allt alla byråer och sånt är tok fulla..haha men roligt och få lite nytto saker och annat fint oxå ju fast inte dumt med kläder ändå som han fick ändå ju:)

Kan skriva lite här vad jag kommer på vad Liam fick i doppresent var ju en hel del så:)
*Presentkort på polarn och pyret.
*Mattallrikar och mugg och annat tillbehör av motivet spökelaban.
*Olika söta nallebjörnar och sånt av olika folk.
*Pengar och instoppade pengar på hans sparkonto.
*Hand och fot avtryck som man kan göra av gips aktigt som man kan spara och ha som minne i ram:)
*Barn böcker o nån cd med nå barnsånger till
*Matskål och mysig filt
*Sparbössa som motiv av nå husaktigt med nå grejjer som snurrar runt och har nå musik som spelar när man vrider där bak.
*Kläder
*Fotoalbum med fint silvermotiv med tryck och gulligt motiv runt

M.M. kommer inte på allt får lägga in bilder på de han fick sen kanske:).

Fick även prova hålla lilla wille igår gud så fort han växer han växer för varje gång jag ser han helt otroligt, kanske för att man inte hinner ses och så lika ofta kanske som förut när man har två barn och så mkt att göra hela tiden , men så söt så verkligen riktigt rund och go liten charmör var så go och hålla i så lugn fast de var nån annan än sin mamma som höll honom, Liam känns lite mindre när man håller han kan ja säga ändå trodde ja Liam skulle vara större när han är äldre men inte de! ;). Wille hade oxå fått jätte mkt och sött hår ljust men ändå rätt mkt röd lätt i så sött så, han har då mkt mer hår än Liam tror jag:).

Det var lite av berättat av Liam's härliga dopdag så tror ja fått med de mesta:).

Så söt Elias;)
                           Elias så söt finklädd o fin i håret;)

Liam i dopklänningen;)
       Liam i sin dopklänning;)

Liam och pappa;)
       Liam och Fredde;)

Liam döps;)
                   Liam döps och blir lite blöt på huvudet;)

Jag fredde och liam;)
        Fredde, Jag och Liam efteråt fotografering;)

Elias med kusinerna;)
      Elias och sina kusiner Wilma o Thea tillsammans;)

Freddans kusins barn Gustav;)
   Freddans kusins barn Lilla Gustav som redan kan gå endast 10mån;)

Charmören wille;)
                                Lilla söta wille;)

Liam med tummen i munnen så färdig efter dagen;)
            Liam lite trött med tummen i munnen efter en lång dag;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0