Då var denna helg över!

Då var denna helg över också! I helgen har vi haft fullt upp så har inte orkat uppdatera så mkt sen sist;).
Fredagen bestod på dagen av att fara och hälsa på Elias och Liams farmor och farfar har inte varit och hälsat på på ett tag så har ju varit sjuk o så så mkt senaste tiden så! Elias var så nöjd och få hälsat på där han har tjatat o tjatat så tyckte ändå de var dags o hälsa på när vi nu är friska så, blev att hälsa på till eftermiddagen så passade på att vara där ett bra tag så när man ändå hälsar på så;). Vi blev bjudna på lunch och sen på fika jätte goda semlor från Holms var hur goda som helst ju;).
Sen på eftermiddagen så blev det inte så mkt efter de var tyvärr lite onyttig blev ett El maco grande mål från mac donalds är ju jätte gott ju men gissa om man hade ångest efteråt det ville bara kräkas av ångest dels för att ja vet att man ska inte äta det när man ska hålla på gå ner i vikt ju och sen när jag har varit så hemskt dålig på att gå ut på hela denna vecka och ingen motion gör det ju inte bättre att jag äter o nyttig mat o godis sen på de..huvva så hemskt det var och ha så mkt ångest, får allt ta och ta i tur med motionen igen så man blir lite smalare igen! ;).

Måste även träna för att få bort mitt bråck jag har haft sen troligen Elias varit i magen för när jag opererade bort gallblåsan min i kalix så var det en specialist läkare som upptäckt att jag hade ett bråck som jag fått pga av graviditeten trodde han, konstigt nog hade ingen annan läkare sagt eller känt nå på mig trots jag var så många gånger på akuten när jag mådde så hemskt dåligt pga av gallan som jag fick mina hemska attacker av innan dom upptäckte att de var det så, det var riktigt hemskt och obehagligt och ha dom dära attackerna som kom i magen och i ryggen bara smärtan huvva och sista natten innan ja åkte in för att läggas in på sjukhuset så var de så hemska smärtor att de påverkade min andning oxå hemskt obehagligt vart så att gallstenen som täppte till i gallgången min gjorde att jag fick tungt o svårt att andas snacka om panik man fick då med andningen trodde fan man skulle döö.... =/. Konstigt nog hade dom inte nog specialist läkare här i sunderbyn så jag fick bli innlag och åka och opereras på kalix sjukhus men var en mkt bra specialist läkare jag hade!! ;).

Dessutom så var dom så tog dom inte en på allvar här på sunderby sjukhus konstigt nog tycker det är ofta så här tyvärr att man inte tas på allvar dom skicka bara hem en 3 gånger och visste ej vad de berodde på ides väl inte heller utan trodde bara de var nå magkatarr eller magsår eller så och fick en massa konstig medicin mot de då dom trodde det vilket jag ej skulle haft och behövt äta om dom hade kommit på tidigare vad det var som spökade ju! Utan de var jag och mamma som får efter den hemska sista natten till vårdcentralen och bad få träffa en läkare där som fick titta på en och skicka en remiss till sjukhuset så dom får banne mig ta reda på vad de är kunde ju inte ha de så hemskt som man hade de kunde inte stå,sitta eller ligga av smärtorna och attackerna , det var även vi som föreslog och frågade om de kunde vara gallsten jag hade för jag hade själv läst  en läkarbok om symptom och sånt när man har de och doktorn skrev gallsten på remissen som frågetecken att dom skulle kolla om de kunde vara de? Javisst mkt riktigt efter ett tags väntan på akuten som man fick genom så visade de sig att de var gallsten efter ett par prover och undersökningar och kollat genom ultraljud och hittat små stenar i gallan dom små stenarna är visst värst har ja hört inte konstigt jag hade de så hemskt ont o de som blockerade i gallgången så jag ej kunde andas knappt.. =/.

Fick även som små barn gulsot blev gul på kroppen och klåda att de började klia ut av att ja hade de så och hade även urinvägsinfektion som jag fått av allt väntade av att ha haft det och upptäckt de så var hemskt sjuk den tiden, var även tur att jag kom på själv och stod på mig för det hade kunnat varit riktigt farligt och gått med de! =/.

konstigt bara att man själv måste vara doktor åt sig själv ibland när man har läkare och ett modernt sjukhus som de sägs ska vara, men ibland undrar man ju om det verkligen är så!! =/ ja nog om detta så i kalix så sa han att jag var tvungen att träna bort bråcket mitt dom tänkte först operera bort de i samma veva men tyckte de var bättre och träna bort de med sittupps och sånt istället för att behöva öppna och operera en. Och tyvärr har ja inte gjort de så jag har kvar de och tidigare haft hemska problem med de man kan känna de och är som lite buktigt och inte bra och äta fet mat av det heller för de påverkas av de oxå så får ta i med hårdhanskarna nu och göra nått åt de så man får bort de och magen så man blir smal igen o sliper bukta ut lite grann =/. Nej nog om detta blev lite mer skrivande om detta än ja tänkt men svårt och sluta skriva och berätta för de är så mkt man kan berätta och skriva om hur hela den händelsen minns den än som om de var igår ju!

Sen så i helgen på lördag på självaste alla hjärtans dag så blev det att bjuda mina föräldrar på middag oxå blev fläskfile och potatis gratäng och sallad och vitlöksbröd till mkt gott var det :) och sen så hade mamma med sig kläder till bägge ungarna så då fick dom ännu mer och nya fina kläder dom har det så bra ungarna våra vet inte hur tur dom har som har en sån snäll mormor och morfar som köper dom så fina kläder och saker åt dom har fått så hemskt mkt ut av dom sen båda föddes vet inte vad ja skulle göra utan dom dom är helt enkelt det bästa;).
Sen så blev de på kvällen att jag och älsklingen såg på en film det blev Patrik 1,5 som vi såg att man kunde ladda ner nu som vi väntat o få se länge så de var kul den var riktigt kul och bra film ju;).

Sen så idag söndag har de blivit och städat lite här hemma och tvättat och renbäddat och fått lite mer ordning nu när det är dop nästa helg och så måste ju ha fint när man ska ha dopfikat här hemma så ;). Sen så blev de och handla lite och sen fara till mormor min och hälsa på för att hon har skaffat sig en liten hundvalp en yorkshire terrier jätte liten och söt Elias vart så frälst i den;). Har även när vi handlade köpt åt Liam och börjat blanda ut NAN 1 med NAN 2 för NAN 2 är från fyra månader men han är ju 3 ½ månad men tycker det verkar som att han behöver lite mer kraftigare som de nog innehåller i NAN 2 nu från 4månader för han äter så himla ofta nu så han håller sig nog inte så mätt så länge och dessutom måste man ju smyga sig fram och blanda hälften hälften i början med NAN 2 så därför börjar man försiktigt blanda i lite så inte magen får nå tjorv när de är nytt och kraftigare så inge kul om han får ont i magen!.

Sen ikväll blir de inte mkt blir och ta de lungt och små göra lite saker här hemma och sedan förebereda för vad som man ska göra i veckan och så och ordna o.s.v. :).

Nej nu ska jag gå och ge Elias lite kvällsfika innan han ska lägga sig så blev nog långt inlägg idag;) haha tänkte bara lägga in nå kort på lilla Liam så sööt så har nämligen märkt att han vill ofta suga på tummen sin när han ska sova och somnat och även i övrigt på dagarna så är så sött så var bara tvungen att ta nån bild på när han suger på tummen när han sover;). Liam tycker verkligen inte om napp tar den bara i vissa enstaka fall när han är riktigt gring  och trött ibland är inte alls så förtjust i nappen som Elias var när han var liten så blir tummen för han istället:).

Liam sugandes på tummen;)
             Liam så sööt sugandes på tummen när han sover;)



Liam sugandes på tummen;)

                      Så söööt liten kille;)

Liam sugandes på tummen;)
      Liam Liam åter igen Liam;)

Kommentarer
Postat av: aina

shit rekord långt inlägg;) kan ju trösta dig med att jag åt en halv pizza igår och även lite godis har slinkit ner under helgen, så du är inte ensam;)

¨

så sött med tummen i munnen:)

2009-02-15 @ 20:19:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0