Härligt med motion när man har motivation;)

Japp då har man nyss kommit från duschen efter dagens motion igen  var och gick min stor runda igen på 6km vilket var otroligt skönt nu när man kommit igång har verkligen motivation nu att man ska gå så man kommer till dröm målet man har o kunna bli smal igen och kunna komma i sina jenas bättre utan o behöva vara så himla tajta så;). har även gjort 140st sittupps efteråt för att få träna magmusklerna också det behövs ju för man har ju rätt mkt "lös" hud eller vad man ska kalla det efter graviditeten har ju haft så enorma magar med bägge pojkarna och spjutiga o spetsiga har dom varit så det har väl töjt ut huden extra mkt då så man tyvärr fått så mkt lös/daller hud kvar o bristningar.. huvva det ska bort nu!! ;)

Annars övrigt idag har dagen bestått av att jag har fixat här hemma lite på morgonen och så har även faktiskt ringt och beställt en klippning den 12:e februari innan dopet så man är ny klippt o fin i håret också när man ska ha dop är ju viktigt ska även färga om håret igen sammamörkbruna färg så de fräschar upp klippningen oxå ska bli skönt o få gå o klippa sig o färga igen för de har blivit så tovigt o stripigt... =/.
Sen så efter de kom aina,saga och max och hämtade upp oss for vi på unga mammor som var så trevligt där som vanligt så:). efter de blev de bara o sätta igång o laga mat och sen efter en liten stund iväg och göra bort den dagliga motionen vilket känns skönt o ha gjort bort i tid innan de blir så sent.

nu ikväll så blir de inte mkt ska ta och se lite tv och umgås med familjen och så kanske börjar lite smått o ändra på bloggens utseende som ja tänkt göra den ser så tråkig ut som helst men får se om de blir idag eller imorn har ju inte bråttom så:).

Nej nu ska ja göra lite nytta vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0