Leo's Lekland för hela slanten;)

Japp idag blev det att spendera mesta dels av förmiddagen på Leo's lekland tillsammans med Aina,Saga och Max vilket var hur trevligt som helst ju och Elias var så nöjd efter att ha fått spendera och leka av sig med saga dära dom for runt och runt där som yra hönor överallt sprang efter varandra och åkte ruschkanor och hoppa studsmatta och lite klättring överallt för att ta sig upp och vi mammor fick även våran dagens träning där för det var bara att åka med och klättra upp för med dom var ju ändå hur kul som helst men barnen kunde ändå fara runt själv och springa dära och åka rutschkanor och sånt själv ändå och vi kunde sitta med dom små och titta på och surra lite under tiden både jag och elias var så nöjda med dagen det var längesen man har haft så där kul som idag tillsammans;). Får blir nån mer dag att åka dit till Leo's! ;).

Sedan efter vi varit på leo's lekland så blev det att fara hem och varva ner lite grann och sen blev det att äta dom goda våfflorna älsklingen gjort var hur gott som helst;). Liam han somnade och har sovit rätt länge nu måste ha varit slut efter ha varit med och sett storebrorsan och saga lekt överallt;). Sedan nu ikväll så blir det väldigt lungt här i familjen har inget direkt planerat så de blir väl en lugn kväll framför något tv program som är på tv och istället för att äta massa onyttiga chips och godis och sånt så blir de väl att äta lite morötter och andra grönsaker och dippa i nån god ranch dipp eller så är hur gott som helst det oxå minst lika gott som med vanligt snask;).

Har även bestämt med aina att vi allt ska ta oss en tjej kväll nån helg med att laga lite god mat och sen ha nån filmkväll med en del gott nyttigt dippande med morötter och grönsaker och sånt vilket vi kan vara värda båda två och grabbarna får ta hand om dom större ungarna våra så det ser man fram emot en sån kväll det var längesen man gjorde nått själv så;).

nej nu vaknade Liam hörde jag så bäst och ge han lite mat!!

Ha det bra så läänge! ;)

Elias;)
            Elias så söt i nya tröjan;)

Elias;)
       Elias stolt och nöjd med sin nya tröja;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0