Så härlig känsla;)

Dagen började idag med att det äntligen var dags för klippning idag vilket kändes och var hur skönt som helst och bli av med lite hår och få bort allt trassel man haft med håret var verkligen dags för en klippning. Vart mkt nöjd med frisyren passar mig perfekt;). Sedan efter klippningen så blev det att fara mot sävast och hälsa på Aina, Saga och Max, Var mkt trevligt alltid roligt och umgås med dom men de har ja väl nämt tidigare.. hehe ;). Aina och Saga hade gjort jätte god fruktsallad och lite lätt glass till vilket var mkt bra tänkt av dig Aina att välja så nyttigt åt oss men som är ändå så himla gott, nu när vi ändå försöker få bort lite kilon;). 
Elias råkade även kissa på sig hos saga så Elias fick låna byxor och trosor av Saga för vi hade inte med nå ombyte för de brukar aldrig hända så men det gick lika bra att låna byxor och trosor av saga för vad ska man göra när man inte har med sig ombyte?  och det är ju tur som har nästan samma storlek iaf hehe ;).

Sedan så blev det hem och göra nå mat för sedan var det väntat besök från syrran Lena och hennes karl Jimmy och deras ungar kusinerna Elias och Liams nämligen Thea och Emelie så de var fullt lek här och vi bjöd på laktosfri glass här o så för både lena och thea har båda laktosintolerans.
Sedan efter det så blev det bara att stöka undan efter allt fika och leksaker som dragits fram efter Elias och Thea har lekt som galningar..haha ;).

Resten av kvällen blir det bara lungt blir en sväng till herstön imorn till Elias och Liams farmor och hälsa på så var ett tag sen vi var och hälsat på där och speciellt Elias har tjatat länge om att få åka och hälsa på så klart han måste få träffa farmor och farfar, ska även hämta dopklänningen Liam ska låna av dom när dom ska döpas Elias och wilma har lånat den tidigare när dom döptes så är ju lika bra och låna en när det finns en fin och låna så än att hyra eller köpa nån! ;).

Oh snart är det ju dop nästa lördag börjar bli smått stressad och så men ska nog beställa nå smörgåstårta och nån tårta från gammelstad konditori  dom har jätte goda smörgåstårtor och tårtor där beställde till elias dop förra gången och dom var verkligen super goda så och orkar tyvärr inte stå och göra eget och baka och så har nog och stå i och så när man har barnen och ta hand om och så och det känns som att det räcker med smörgåstårta och tårta orkar inte ha massa vanligt fika och sånt heller för att hade oxå på Elias dop och det var så mkt över det var nästan överdrivet med fika utöver all smörgåstårta och tårtor så känns lite onödigt och alla var ju så paff sist att de var både smörgåstårta och sen tårta efter de så hade nog inte räknat med att få båda sakerna och fika men de var mkt uppskattat och tyckte de var mkt gott så de var lyckat dop och dopfika då vi döpte Elias:).

Nej nu ska karln min ha datorn så måste avsluta mina rader så är ganska bra på att blockera datorn för han så man måste ju dela med sig ibland oxå ju;) hehe

Hej hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0