Svår matad!

Har försökt nu i 3dagar med att börja med smakportioner av lite mild havregryns gröt till Liam, men icket vill han ha det har prövat blanda i lite ersättning i och det och sånt för att försöka lura honom med lite smak med ersättning oxå om de skulle funka bättre men inte det förstår inte vad man ska ta sig till och få honom o börja smaka o vilja äta.
Med Elias vet ja att de gick bara av farten att han tyckte om de och så men inte med Liam. Är det nån som har något annat knep eller tips hur man kan försöka få Liam och smaka lite gröt så är jag tacksam för alla tips och råd:).?

Nej nu ska jag ta och plugga lite teori med lite läsning och svara på nå frågor från teorihäftet:).
Ska bara avlsuta detta inlägg med en söt bild på lill älsklingen när han sover med tummen i munnen hur söt som helst han gillar verkligen bara tummen och ingen napp så söt han är när han suger på tummen kan inte bli sötare helt enkelt;).

Sötnosen;)
                         Vilken sötis kan man bli sötare?;)


Kommentarer
Postat av: Elin :)

Hej, såg i Ainas blogg här för ett tag sen att du kommenterat, så hamnade i din blogg på så vis :)

Roligt o läsa..

Elliot är lite seg på o äta men försök få han o skratta så du får in skeden, nog börjar han gapa när han märker så gott de är :P Blanda i lite katrinplommon puré där oxå blir de extra gott :)

Hoppas ni har de bra, Kram Elin från unga mammorna på växhuset!

2009-02-26 @ 07:03:34
URL: http://tequilaaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0