Toppen dag;)

Dagen här i huset började med att vakna som vanligt av elias kommer in på morgonen och vill att man ska slå på nån film han valt ut som han vill se vilket är himla bekvämt så kan man ligga och dra sig en stund till då han är så nöjd iaf och är så lätt och ha och göra med och så vilket känns jätte skönt nu när man har liam oxå hinner göra lite saker oxå om man vill elias klarar sig så bra;).
Sedan var det bara att stiga upp och äta lite frukost och göra sig iordning för vi visste att aina och saga och max skulle komma förbi vid halv tolv så då vill man ju vara färdig i tid och hinna göra bort och baka när man får fin främande så man har nått att bjuda på, det blev en kladdkaka och grädde till vilket vart mkt gott så och kaffe till de men barnen fick ju så klart dricka från soda stream:ern vi köpte:).

Så vi spenderade mesta dels dagen och  fika lite och surra lite och vara med dom små medans våra andra lite större barn fick busa och leka på med varandra för dom klarar ju sig så bra med varandra nu när dom hunnit bekanta sig med varandra så dom hade verkligen hur super kul som helst sprang runt o hoppade i sängen våran o spelade lite spel o såg lite film och var ute en sväng oxå vilket var kul nog för dom oxå o kunna vara ute o leka lite ute oxå bra när de är så bra o stor gård här hemma o ingen bilväg nära eller så så man behöver inte oro:a sig över att dom drar iväg eller nå bilar eller nå som kör här nära :). Tack Aina och saga o lilla max för än en super trevlig dag alltid lika kul o träffas vid:) men nu har vi ju båda vikten vi ska försöka komma i mål med och fortsätta träningen vi pratade om nu får allt skärpa oss och ta tag i det hära peppa varandra ordentligt o inte fuska.. haha ;)

Sedan efter sällskapet åkte hem så fortsatte vi med att göra middag och så blev mest jag som gjorde det och diskade undan för freddan var inte så pigg är förkyld nu=/ . sen efter middagen blev det att plocka upp alla saker stor barnen våra hade rivit ut ur hela elias rum typ o i köket barnen är verkligen mästare på att stöka ner o hälla ut saker o ting i en enda röra över hela rummet..haha men det gick bra ja och elias plockade undan och de gick rätt fort ändå när man har mkt lådor o tunnor och sånt o lägga leksaker o sånt i det spelar ingen roll barnen stökar ner huvudsaken dom har roligt så;).

Sen efter allt göra så bestämde jag mig för att gå ut och promenera lite med liam i vagnen gick rätt fort faktiskt gick typ 6km dvs just över en timma tog de lite tyngre i snön jätte skönt var de brukade alltid gå den dära rundan sist ja skulle gå ner i vikt så o är jätte bra för ja måste verkligen att ta tag i de hära med mkt motion och äta lite mindre portioner och lite mindre snacks o sånt nångång funkar ju men inte så ofta som de råkas bli ibland o inge mkt läsk heller drar ner på de oxå varit så van o dricka de jämt men nu får de bli mindre med de men ska ju ändå dricka de inte sluta helt med sånt o annan mat eller så i övrigt för tror inte ritkigt på de dära diet metoderna, eller nå funkar dom säkert på sina sätt  men tror man bara äter mer och blir tillbaka till sitt gamla sätt när man slutar med det och vilket  gör att man går upp igen, men har gjort på mitt sätt som ja berättade om nyss om att motionera mkt o äta med måtta saker o ting så förra gången och de fungerade mkt bra så varför behöva ändra så mkt och så på allt medans man vet att man kan ändå gå ner i vikten man vill utan nå speciella konstigheter?:)


Har även varit utan vatten från igår kväll till idag på dagen så vi har fått hälla upp massa vatten i kastruller och så i fall vi behövde vatten vilket vi behöver till o diska o när man ska göra liams ersättning så behöver man ju vatten men det har gått bra och blev ju inte så länge tack o lov för märker verkligen att man är beroende av vatten mer än man tror och glömde hela tiden bort att vi inget hade for ofta och röck i kranen o inget vatten kom då var de ja just de vi hade ju inget vatten...haha ;) vi hade inget vatten förtllfället för att kommunen tekniska var o skulle borra i marken för de var nån läcka dom märkt från nå rör som går under märken som kommit från nå hus här nära så då var dom tvungen stänga av för att fixa de så! :)

Nej nu har ja skrivit alldeles för mkt och de börjar bli sent är ju en dag man ska upp och hinna med imorn så och ska iväg med aina på unga mammor med Liam så bäst och få sig lite sömn ;).

Har tyvärr inga bilder från dagen när ungarna lekte så bra o så glömde helt bort de men tur aina är klok och kommer ihåg och dokumentera ;).

Godnatt Godnatt!! ;)

Liam i soffan glad o på surr humör;)
    LIAM glad och på surrhumör ikväll ;)


Kommentarer
Postat av: Sara



Hej :) det var inte igår...

2009-02-03 @ 00:14:09
URL: http://neverendingme.blogg.se/
Postat av: Sara



Ja men desamma :) du har också fina barn. Lite komiskt att du fått två pojkar och jag fått två flickor :) hur är det med dig? Bor du fortfarande i sunderbyn?

2009-02-03 @ 15:56:31
URL: http://neverendingme.blogg.se/
Postat av: Sara

Det var inte dåligt, men det är ju ett super fint hus. Hur känns det att bo så nära mamma och pappa då? Haha, hinner du fara och fika med kompisar? :) sånt hinner inte jag, man har fullt upp med barnen hela tiden. Men det är helt ok. Vet inte vad jag skulle göra utan dom. Just nu så bor vi på gränderna, väntar på att rätt hus ska dyka upp. Du har inte msn?

2009-02-03 @ 16:41:37
URL: http://neverendingme.blogg.se/
Postat av: Aina

ska skicka bilderna när jag får tid :)



Adressen till sidan är www.designadinblogg.se

2009-02-03 @ 18:20:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0