Älskade Liam 3 månader idag ;)

Ja då är Liam 3månader idag gud så tiden går fort tyckte nyss de var han kom till världen och vi fick en ny familjemedlem :). Har varit idag på BVC till barnmorskan idag på besök för vägningen och mätning, allt var bara bra med honom han fortsätter och växa så det knakar det syns på han oxå att verkligen vuxit och börjar bli stora killen ;). Idag när vi vägde honom så stod det på vågen att han väger nu 5865gram och var 60.7 cm lång och huvudom fånget var 40.1. :)

Liam fick även sitt föra vaccin idag iaf för barnmorskan tycke inte att han såg nå hängig eller sjuk ut och det håller ja med om han är inte så förkyld längre så då var det lika bra att ta vaccinet då iaf :). Såklart så blev det ett väldans tjut och grinande när dom stack han i benet och dessutom nu så fick han 2 vaccin ett stick i vardera ben för det är ju så att alla som föddes efter 1:a oktober får gratis ett till vaccin som dom börjat ge kommer ej ihåg vad de var mot iaf men det är ju bra det för dom som föddes innan 1:a oktober har fått betala för det och det var inte billigt kan ja säga var ju som 3 olika gånger dom får dom dära och dom var inte gratis kostade närmare tusen kr styck har ja för mig...

Sen efter besöket på BVC så bestämde vi oss att fara hela familjen och packa in oss i bilen och fara till piteå och gå på stan där och shoppa lite smått kläder till ungarna och så var så shopping sugen även om dom inte behöver så mkt kläder men ändå så kul o köpa nå nytt som dom kan ha på sig :). Tycker även det är roligare och mysigare där i piteå på stan på nå konstigt sätt vet ej varför men tycker bara de , så de blev en del kläder mest åt lillen lite bodysar och pyjamas och lite tunnare mössor han kan ha när de är lite varmare ute o han åker i vagn mkt och så blir så varmt för han annars han svettas så lätt när han ligger i vagnen med den supeeer bra åkpåsen vi köpte till våran vagn är verkligen varm och toppen!! :)

Annars sen idag efter staden så blev det att fara hem och laga mat, det blev tacos nu när det är helg och det var super gott det verkligen :).  Sen nu så har ja bestämt mig för att gå ut på en promenad med pojkarna mina i vagnen och Elias går brevid med mig det gillar han o få hjälpa till o skjuta vagnen en riktigt stolt storebror  klart man ska vara de när man har en sån söt lillebror som Liam så förstår inte skulle inte klara mig en dag utan mina 2 små älsklingar dom är verkligen toppen och det bästa som hänt en i ens liv även om dom båda kan ha sina gnäll o bråk perioder så är dom toppen och lika älskade för det:).

Nej nu ska ja gå vidare o ta mig promenad och komma igång med träningen o göra lite sittupps och sånt senare så man får lite träningsvärk o så, så de känns att man tränat o hållt i gång det är verkligen skönt o ha träningsvärk för då känner man att de gett resultat också! :) men först tänkte ja bjuda på lite bilder på de man shoppat och på Liams snygga fräna vagn vi köpte åt honom innan han föddes hur bra och nöjd som helst ;).

Hejj heej så länge!!

Liams nya kläder ;)
    Liams nya body ;)


   Liams nya pyjamas ;)

Liams nya mössor ;)
    Liams nya söta mössor ;)

Liams nya kläder ;)
   Liams nya kläder tröja+ byxa ;)

liams body ;)
   Liams nya body ;)

Liams älg body ;)
   Liams nya tuffa älg body ;)

Liams tuffa vagn ;)
  Liams tuffa vagn ;)


Kommentarer
Postat av: aina

oj vad du shoppat mycke snyggt till lillprinsen:)



ja det är konstigt det där, när saga är hemma kan jag önska hon till månen, men direkt hon åker bort så håller man på att sakna ihjäl hon:-)



Men du har ju inga kilon att träna bort människa! Du kund ju förtusan ha dina jeans direkt efter förlossningen! var glad för det:-)

2009-01-24 @ 11:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0