Full späckad dag ;)

Japp idag har dagen varit fullspäckad och mkt  har man hunnit med idag med ändå har dagen inte gått allt för fort trots man haft så trevligt och kul idag :). Dagen började idag med att stiga upp och göra elias klar för att kunna åka iväg till dagis, och sen var det bara att göra sig och lilleman klar för dagens aktiviteter som skulle hinnas med idag, allt gick ovanligt fort idag på morgonen det bara flöt på vilket var skönt.
Sen var det så att Aina och saga och lilla max kom förbi oss här hemma för att hämta upp oss för att fara på unga mammor idag ,har nämligen börjat jag där med idag vilket verkar vara mkt trevligt och roligt där så det känns jätte skoj och få vara med på sånt och få komma ut och göra nå annat och träffa lite andra mammor och deras barn och så och ha lite aktiviter och sådant :). Men innan vi for på unga mammor så svängde vi förbi vårat gamla jobb för att hälsa på och så dom fick se våra små igen och se hur mkt dom vuxit sen sist. Det var mkt uppskattat och glada miner när vi kom förbi många som var nyfikna och ville hålla våra små älsklingar och tyckte dom var så fina så :).
Sedan blev det efter det att fara på unga mammor vilket var mkt trevligt besök:).

Sedan så blev det på hemvägen för mig och aina att åka med ungarna och göra ett stopp på babyproffsen för att kolla på utfösäljningen dom har där om dom har nå bra saker kvar när man har 50 % rabbat om man hade en kupong utskriven så. köpte inget då var sugen på en babygung modell men köpte ingen då fick fundera en stund.

sen när man kom hem så var det mkt tacksamt för då hade freddan gjort färdigt middagen när man kom in genom dörren de var skönt det för dels var man rätt hungrig och sen så hade man ingen lust eller ork att börja stå o laga nå avancerad mat eller så när man varit iväg idag och så..hehe ;). Sedan efter middagen så blev det fort att plocka undan middagen o så och bege sig av mot babyproffsen för som vanligt så kommer jag på under middagen att jag ville ha och köpa den dära babygungan ja såg till Liam för ja har suttit och funderat på att de kan vara ganska skönt och ha en som han kan sitta o gunga i och så när man vill kunna göra nå sysslor eller så och en avlastning för en, för annars blir det bara och hålla Liam i famnen annars för han är verkligen mammig och en som vill sitta i knät duger inte o ligga bara på golvet på en filt eller i babysittern utan skriker direkt man sätter ner han och då får man inte mkt gjort under dagarna... hehe så då gjorde mig sig ett fynd blev bara 396 kr typ för den hade kostat 795 kr så det var ju bra för hade inte tänkt köpa nån innan för tyckte dom var lite dyra så men men de kan ändras snabbt :).

Annars efter det så har man bara tagit det lungt och liam fått prova ny gungan vilket han verkar gilla mkt så det var ju kul det :).  sen nu ikväll blir det bara att ta det lungt med lillen och sambo:n min och sitta framför tv:n kan vara rätt skönt men först ska jag nog ge nu lillen lite mat hör han börjar skrika så bäst och gå och koka lite ersättning så han inte blir allt för sur , det går ju inte lika fort och lätt som när man ammar då är de ju bara direkt fram med käket..haha ;) föressten så var flaskan suverän som ja köpte igår liam verkar tycka bra om den vilket känns skönt ;).

Avslutar dagens inlägg med nån bild från dagen ;)

Liam i sin nya babygunga ;)
    Här är Liam i sin nya babygunga vi fynda ;)

Elias nöjd i sin säng dags för läggdags ;)
En bild på storebrosan Elias som ska läsa böcker innan han ska sova;)


Kommentarer
Postat av: Aina

så det blev en gunga, va roligt:) kul att han uppskattade den också!

2009-01-27 @ 22:36:26
Postat av: Hanna

oj vad stor han blivit sen sisst jag såg han men ifrs var väl 2 år sen =)

2009-02-05 @ 02:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0