Inflyttad i huset nu ;)

Jaha ja då kanske man ska ta sig en stund och skriva nån rad här också, man hinner knappt med nu förtiden tycker jag och sitta hära har som ni förstår mkt här i huset som vi håller på med nu när vi flyttat in och så men känns hur otroligt skönt som helst och dels få eget igen men få ett stort fint hus med mkt plats åt saker och ting och sen när de är renoverat så är de så fint som de kan bli. :) Känns även hur skönt som helst att Elias har nu en stooor gård att vara ute och leka på och inge bilar här nära som man behöver oroa sig för!! :)

Idag har dagen bestått av att vi for på morgonen till ögonmottagningen med Liam för vi fick ju en remiss dit för att kika på hans öga men dom såg inget och tyckte allt såg bra ut så de kändes ju skönt att de inte var nå allvarligt eller så. :) sedan har det mesta av dagen gått till att handla mat och även var och fyndade en ny snygg kökslampa från möbelhuset och även lite nya gardiner som ja ska sätta upp i köket imorn för nu ikväll har jag stått och putsat insidan på alla fönster här i huset och det var verkligen jobbigt för det är ju så hemskt mkt fönster på detta hus när de är en norbottensgård men fint blev de, dom var verkligen hur smutsiga som helst ju!! =/

Har även packat upp lite från kartonger och städat upp i Elias rum så de ser snyggt och prydligt ut( men undra hur länge de får vara de när de gäller han han är specialist på dra fram och dra ut saker och ting över allt men de tror ja inte han är ensam om.. haha ;)

Nej nu ska jag gå och vila mig lite grann och se lite tv och mysa lite med freddan kan behövas efter alla dessa fönster man putsat och dessutom blir de ikea imorn från morgonen så man måste ju vara utvilad till imorn då, vet inte hur många gånger jag varit till ikea förra året och nu herregud men men det är så kul o gå runt o titta o köpa saker och ting till hemmet, det är tur ikea finns dom har verkligen mkt bra saker till det mesta och bra priser för det mesta!! :)

Heeey heeey! :)

Liam skrattar;)
Liam Glad (Skrattar)

Elias och Liam tillsammans;)
Elias och Liam tillsammans i soffan ;)

sovrummet vårat ;)
Vårat sovrum ;)

Liams säng;)
Liams fina säng ;)

Del av köket;)
Del av vårat kök som syns ;)

frysen o kylen med skåp :)
inbyggd kyl o frys med skåpar oxå :)

Annan vinkel på köket ;)
En annan vinkel av köket ;)

fin vitrinskåpet;)
Fin vitrinskåpet;)

Köket ;)
närmare titt på köket köket ;)

Inbyggd micro och ugn:)
Skåpar med inbyggd micro och ugn ;)

Delar av hallen ;)
Lite av hur hallen ser ut med ;)

Vardagsrummet ;)
del av vårat vardagsrum (ser lite tråkigt utan gardiner men de kommer;)

Elias rum ;)
Del av Elias rum ;)

Våran fina bagar ugn ;)
del av vår fina bagar ugn som är i vardagsrummet ;)


Kommentarer
Postat av: Lollo

vilken mysigt hus ni har.. och 2 riktiga charmtroll :)

2009-01-18 @ 19:05:30
URL: http://louisemodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0