Jobbig natt.. =/

Ja då är det måndag idag och sliten och trött är man kan man säga, för Lillen var uppe i princip nästan hela natten till och från, vet ej vad de berodde på han bara skrek och skrek var hur jobbig natt som helst. Liam är ju iofs förkyld men tror ej att de var de som gjorde honom grinig tror hellre att de var antingen magen eftersom han haft problem lite med den eller så kan de vara tänderna hans som börjar komma som irriterar honom för han har skitit grönt och har haft fingrarna och näven i munnen o gnuggat i mun till o från! Ja tycker han har ofta varit grinig speciellt på kvällarna innan han ska somna inför natten hmm vad de kan bero på de återstår väl se, men en sak som är säkert är att man lär ju somna tidigt och hårt ikväll som en litet barn om liam tilllåter det .! hehe :)

Kan oxå medela att Liam är verkligen mammas lilla knäunge han ska bara sitta i famnen o så hela dagarna han skriker direkt man stoppar ner honom i babysittern eller lägger honom på en filt på golvet jobbigt värre, antar att ja har mig själv att skylla genom att ja har skämt bort lillen o så när han var mindre genom att gått o burit mkt på honom så får väl igen de nu.. men hur kan man motså en sån liten söt unge som honom ;)  nu är de risk att man låter som en negativ sur mamma just nu.. haha men så är de inte utan nå har lill älsklingen många och fina mysiga stunder oxå  är väl bara nå tillfällig period han har just nu;) 

Måste även berätta att igår var vi och åkte skridskor för Elias den andra sonen var så sugen på att pröva åka skridskor när pappa och morbror johan skulle iväg och åka och vi hittade små skridskor åt honom här hemma som antagligen nån av mina brorsor använt när dom var små :)Så då packade vi in oss i bilen och begav oss mot gammelstad där brorsan bor för där borta har dom en hockey rink ute som man får åka på, hade med vagnen och allt så liam kunde sova ute i vagnen medans vi åkte på isen , Elias var hur duktig som helst efter en stunds försök med lite ramlande i början men han lärde sig sen och var så stolt så, så de var både skönt o kul o få lite frisk luft och få spendera lite rolig tid med honom oxå :)

sedan så for vi hem och lagade middag och så för sen på kvällen var de dags för liam och få kvällsbada lite grann vilket han var mkt nöjd med och tyckte faktiskt mkt om de annars har han varit lite grinig tidigare dom andra gångerna..hehe! :) Så senare på kvällen blev de och se film jag och min sambo och min lillebrorsa Daniel och hans tjej malin :) så blev en rätt härlig och trevlig dag!

Tänkte till sist bjuda på lite fina bilder på lill killen min när han badade och lite andra bilderglömde dock kameran hemma när vi var på isen så har inga kort på storebror när han åker skridskor men de kommer väl fler tillfällen o fotografera! :)

Hejj svejs! :)

Liam i babysittern ;)

       Liam sittandes i babysittern ;)

Liam gymmar ;)
      Liam ligger och gymmar lite ;)

Liam sittandes med favorit skallran ;)
   Liam sitter med sin favorit skallra hållandes i handen ;)

Liam ligger i badet så  nöjd ;)
      Liam ligger så nöjd i badet ;)

Liam färdigbadad o nöjd i sin nya badrock ;)
     Liam ligger alldeles nöjd i sin nya badrock efter badandet ;)

Liam i badrocken ;)
         Snyggingen i ny badrocken ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0