Liam piggare:)

Ja natten till idag har då Liam sovit rätt hyfsat vilket känns skönt, kanske inte var nån öroninflammation han hade trots allt, så imorse var man då rätt utvilad vilket kändes skönt ;). Sedan idag så har man inte gjort så hemskt mkt har varit och gjort bort och handlat lite mat på ica maxi idag så man har nått och äta o så, usch tycker verkligen det är så tråkigt och handla just mat alltid så mkt folk och alltid lika svårt och hitta på vad man ska handla och laga för mat för veckan, har fått så dålig fantasi nu förtiden och veta vad man ska hitta på att käka, och antar att det är just därför man tycker de är en pina och handla.. hehe ;)

Senare idag så har man varit och smått övningskört här i byn lite gick väl hyfsat så men man måste ju som ta tag i det dära med körkortet är ju så viktigt och skulle vara sååå sköööönt och få det!! ;). sen så efter det så har man hämtat elias från dagis och sen var de bara och ställa sig och laga lite mat det blev makaronipudding idag var mkt gott var år och dar sen sist ;).

sen efter maten så blev det att fara med pojkarna mina och hälsa på min mormor som bor i gammelstad var ett tag sen man var dit och så dessutom har hon varit inlagd på sjukhus för hon hade ont i hjärtat  hade tydligen kramat åt ordentligt o baki ryggen och strålat ut  i vänster arm och i benen och så men det visade inget som dom på sjukhuset kunde veta varför hon fått så men dom trodde det kunde bero på att hon haft det så stressigt och jobbigt sen min morfar blivit sjuk och åkt in och ut på sjukhuset och så fram och tillbaka och han har bara blivit sämre och nu är det inte alls bra alldeles virrig bara känner inte igen oss eller så , gud så hemskt det är och hemskt fort det kan bli så bara från en dag till en annan, får hoppas man själv inte blir så utan får hålla sig frisk och pigg länge :).

Nu vill man oxå att det ska bli den 27:e så man får löning snart så man får gå på stan och shoppa lite nya kläder åt pojkarna och så är så shopping sugen så och roligt och gå och kolla lite när de är rea och så brukar alltid fynda nå. Typiskt att alla butiker ska skicka ut sms när dom har rea  när man inte lyckas ha så mkt pengar kvar ju så typiskt.*suck* ajja Liam och dom har egentligen mkt kläder och så men man tycker som ändå att man aldrig har kan få nog av kläder och så.. haha ;) ajja bara invänta och se fram emot löningen snart!! ;)

Nu så ikväll blir det inte mkt mer och göra än ta de lungt och se lite tv eller så är ju en ny dag imorgon med nya saker som ska göras så!

Hej svejs!! ;)

Liam med ny kläder ;)
       Liam med sina nya snoopy kläder han fått ;)

Ät dags för liam innan sovdags ;)
    Liam får sin sista måltid innan läggdags för kväll/natten ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0