Juldagen!

Ja då var de juldagen och kväll till och med som hunnit bli innan man hunnit sätta sig vid datorn och vid bloggen sin en stund herregud så fort dagarna rusar förbi en bara... Har haft iaf en underbart trevligt och mysig julafton tillsammans med familjen och nära och kära och ätit en massa gotta Lite väl för mycket kanske? hahaha..... Men är det jul så är de jul och då säger man ju oftast att de är tillåtet att äta mycket av de goda och sen ev förbränna eller träna bort det hela ;).
Barnen har då varit super nöjda hela gårdagen med allt som vi gjorde och hade under julaftonsdagen/kvällen och nöjda med att få träffa tomten och få alla dessa paket dom fick igår hur mycket som helst även om inte vi köpt så himla överdrivet mycket i år tycker jag men men finns ju så många andra dom får ut av också som bidrar med mer leksaker eller saker och kläder så de drar ihop till en del ;).

Idag Juldagen så har jag varit uppe före tuppen då de var fm jobb som väntades klev upp vid 06 tiden för att vakna och göra sig iordning för jobb 7-14 och dagen har bara gått bra och rätt så fort och skönt har de varit. Sen har man bara ätit middag och sen försökt vila lite då man varit sent uppe igår och tidigt upp idag så men har hunnit med att försöka få nån ordning bland julklapparna stoppa alla leksaker och annat dom fick igår på lite platser där dom ska vara på rummet och barnens bägge fina kläder dom fått båda två i julklapp i sina garderober men insett nu att dom har alldeles på tok för mycket leksaker och andra saker och dels för små garderober bägge två så skulle verkligen behöva några dagars rensning av bäggde delarna för att få nån ordning för herregud hur de ser ut i rummet både bland leksakerna och grejjerna och i garderoberna är ju hur mycket som helst ju fattar inte att de är så mycket som de är och att man samlat på sig mellan årena helt otroligt verkligen nåja de får väl bli nå projekt vi får ta och göra då vi har mer tid över eller sådant ;P.
Skulle verkligen behöva större eller fler rum i huset eller ett större hus med fler rum märker jag med alla dessa saker och ting både barnen och vi har ;P hahahaha

Nåja ikväll blir de i alla fall lungt umgås med familjen och barnen och leka lite med barnen och sen när barnen lagt sig för kvällen/natten så blir de bara att slöa framför tv:n då man är värd de och trött och ska upp tidigt imorn igen då de väntas fm jobb samma tur imorn med 7-14, men sen ledig i 3 hela dagar vilket ska bli riktigt skönt även om vi har en massa planer och saker vi ska göra vissa dagar men de ser man fram emot iaf då man är ledig iaf :).
Sen är de torsdag till veckan man sen börjar till lördag och med andra ord jobbar 3 helgen sin nyårafton och nyårsdagen fm med 7-14. Ska fira Nyårsafton med min älskade bästis Karro och hennes sambo Nicklas som har kommit hit över jul och nyår från Karlstad där dom nu mer bor sen ett år sen typ tror ja om inte mer och dom ska vara här i luleå så ska bli riktigt roligt och träffas och fira ihop och äta och dricka gott och umgås och mysa på med en massa roliga saker man hittar på och firar under kvällen :).

Nej nu ska ja gå till barnen och se hör nå livat där antar att de är lite små gnabb om leksakerna eller julklapparna deras ;P

Seeeeee you all ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0