Agerat som postis per;)

Japp idag har de varit fullt upp jag och freddan har nämligen agerat som postis per idag ett bra tag idag för vi har nämligen varit ut här runt i luleå och lämnat in alla våra bröllopsinbjudningar, som tur är är de ju många som bor inom samma ort och sånt nära o så så då underlättar de ju en hel del men ändå rätt mycket o dela ut ju och de tog sin lilla tid men tänkte lika bra o köra ut dom själv än att posta dom går ju fortare o göra de själv o sen slippa köpa en hel massa frimärken blir rätt mkt onödiga pengar i bara de och när vi båda inte har nå jobb än så får man ju tiden o gå oxå;).
Resten dom som bor söderut som vi bjudit har vi ju såklart skickat till så blir kul o spännande när alla får sina även om dom flesta vet om det;).

Sedan idag har vi bara varit o små handlat hem lite frukost o sådant som tagit slut här hemma & var även en sväng in till lillebrorsan Danne o tjejen sin Rebecca på en kaffe så bjöd dom in oss när vi ändå var o lämna ut alla inbjudningar o vi var ändå klara typ så! :).
Just nu är freddan och åker skridskor en sväng i ishallen här i sunderbyn innan middag och Liam underhåller sig själv o pysslar på med allt möjligt och Elias ser film på scooby doo medan ja sitter här brevid vid datorn skriver lite här på bloggen! ;). Elias har även blivit lite förkyld tjock slemhosta och tappat nästan rösten får hoppas han blir av med den snart han är ju i övrigt annars pigg ju;).

Det är hiimla kul och roligt nu när vi börjat igen ta tag med bröllopsplanerandet o kollande efter saker o ting riktigt kul även om de är mycket o fixa o kolla men man får dela upp helt enkelt o göra saker o ting olika dagar o så;).
Vi var ju även och shoppade jätte fiina och snygga bröllopskläder som Fredde ska ha på sig på den stora dagen var riktigt fint o passade honom riktigt bra så riktigt stilig kommer han vara;).

Har även fått höra från A-kassan eller sett på min personliga sida som man har där att dom handlaggt klart ärendet och ser dagpenningen o vad man får och ja allt man lämnat in och så så de är ju riktigt bra, ska stoppa in dom pengarna nu ja fått vänta på sen ja varit arbetslös på sparkontot till bröllopssparande för de kan behövas även om ja fick så där med pengar men var ändå hyfsat o bra o lägga dit allt man kan ju för har jobbat en del förra månaden som jag iaf får denna månad så de är ju bra kan man ev klara sig på dom med räkningar o mat o så för har förhoppningsvis mindre räkningar denna månad;).

Annars snart nu är de bara dags att börja steka lite plättar till middag o lite sylt o grädde till ska bli riktigt gott är riktigt hungrig dessutom så;). Ikväll blir de nog att små förtsätta med bröllopsplanerandet o kolla upp lite vad som ska kollas här dom närmaste veckorna o så med vissa saker o ting som måste fixas o kollas upp så blir nog bra de;). Freddan har hört med kusinen min Ronny ang maten om han kan fixa eller höra med Johan Isaksson via olivers vad dom har för olika bufeér och så om man ska ev ta därifrån vore ju bra har ju hemskt god mat annars o så ju och kusinen har ju mer kontakter inom den branchen o så ju så vi får hoppas han kan fixa de;).
Nästa vecka får vi hämta ringen min och gravera in i freddans så ska bli intressant lääängtar lääängtar så och få se hur den blev*ler*;).

Ha en fortsatt bra o kväll allihopa!

Kommentarer
Postat av: Åsa Larsson

Tack så hemskt mycket för inbjudan... längtar, längtar, längtar till er stora dag : )

2010-03-19 @ 19:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0