Äntligen är det dags;)

Japp äntligen blir det av att få operera bort mitt navelbråck, dom ringde nämligen idag från Kalix sjukhus och frågade mig om jag hade kunnat komma imorn och bli opererad för mitt navelbråck för dom hade tydligen fått ett en avbokning för någon som blivit sjuk så det var ju verkligen toppen och glad blev jag de lär dom hört på rösten i telefon trodde inte de var sant o hade väntat mig ett brev o att de skulle ta ett tag innan de var min tur men skönt och ha lite flyt med sig;).
Fast de blir en tidig morgon imorn för ska nämligen vara i kalix sjukhus kl 8.00 så måste upp kl 6 och åka 6.30 år ju fort att bara klä på sig och sådant för ja ska fasta från midnatt så blir inge ätande efter det då de blir operation.
Barnen har fått gått o sova över hos mormor o morfar i huset brevid för att dom inte ska vakna så tidigt som vi när vi ska åka och så för dom ska ju inte till dagis förän kl 9.00 så blir mormor som skjutsar dom bägge så då får dom förhoppningsvis lite sovmorgon! ;).

Känns riktigt skönt o få göra denna operation även om man är lite smått nervös/ pirrig i magen men har ju varit där tidigare o gjort titthålskirurgi fast gallsten var de ju då o allt gick då bra då så får hoppas på de denna gång också är ju van där specialisterna i kalix på dessa operationer av navelbråck också;). Får i alla fall komma hem samma dag jag opereras vilket är ju skönt aldrig nå vidare att behöva stanna över ju får åka hem så fort ja vaknat o känner mig relativt pigg efter narkosen o inte har allt för ont eller sådant;).

Har även idag ringt till vikareförmedlingen på sunderby sjukhus o begärt att ja vill gå introduktion och gå vid sidan om några dagar o få lära mig hur rutinerna o sådant är som undersköterska på sunderbyn vilket känns skönt o tryggt innan man själv får börja springvikariera där så man har fått lite koll o lärt sig lite man får ju ändå betalt också för intron ju så så dom skulle kolla upp med avdelningar o sådant så skulle dom återkomma med nå tider o så;).
Sedan så ringde dom även från jobbet på örnäset och fråga om ja kunde jobba sa ju att ja skulle opereras men hoppas att inte behöva ha allt för ont och så efteråt är ju en rätt lätt o lindrig operation i alla fall när de är titthålskirurgi så blir troligtvis o jobba torsdag 7.45-15, sen fredag 7.45.12:15 så vore ju bra om jag kunde jobba men ska höra mig för vad dom säger om man bli sjukskriven eller så förhoppningsvis inte men antar att man inte ska göra allt för mkt tunga lyft o sånt man ska undvika men ska höra mer för o så fick ju i värsta fall ringa i god tid om de vore så att ja inte kan jobba men men nå vet ja de ska gå vägen! ;).

Har ju än så länge ju dagar med deltidsjobb från A-kassan som man har än så får väl passa på och vikariera än medans man har dom 75 dagarna kvar för sen kan de ju bli svårt o kunna springvikariera om ja inte får nått jobb för då måste jag nog välja o stämpla på heltid o inte tyvärr kunna ta extra jobb för har ju inte råd att chansa på att hoppas att få jobb till en hel månad så man har råd o klara sig varje månad för får ju inte nå pengar från A-kassan då om jag inte jobbar o får ihop till varje månad o ja väljer o jobba i stället är ju helt sjukt o behöva tacka nej till jobb/spring vikariera även om de är då och då ju men borde ju vara bättre de än att inte jobba alls o bara stämpla ju hur lätt kan de då o komma in nånstans!?!?!?.

Nej nu ska jag gå o äta nå medans jag får sen blir de tidigt isäng när de är operation imorn!
Ha en fortsatt bra kväll! ;)

Liam spelar trummor med trummpinnar;)
 Tuffingen som gillar o spela trummor med trummpinnar så söt va?;)

Kommentarer
Postat av: Stina

Våran lilla svarting är en tjeckisk ras som heter prazsky krysarik. Vi har importerat han och därför har han kuperad svans.

2010-03-22 @ 22:50:37
URL: http://lillstinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0