Avkoppling just nu;)

Ja nu så är de bara avkoppling som gäller resten av kvällen för sin egen del även om man har två små pojkar och ta hand om men de är ju så himla skönt och avkopplande nu när Liam går han roar och leker så bra o pysslar på med allt möjligt nu helt otroligt skönt och lättnad ju!! ;).

 Var nästan där ett tag orolig faktiskt när Liam varit så himla sen på att gå men vet ju att vissa barn oftast pojkar då (inte alla) men är sena på börja gå iofs Elias var ju ungefär 1 år när han gick så han var inte så tidig heller men Liam är 1,5 år nu och börjat gå eller går hur bra som helst nu ingen lång träning här utan börjat gå direkt och hur bra som helst som om han inte gjort annat, skönt de vet inte varför man blir orolig och så för att dom inte börjat gå och så tidigare borde ju inte behöva vara de för barn är ju så individuella o gör ju och lär sig saker och ting eftersom men de är väl bara en sån oro och känsla man har som förälder och tänker att de kanske är nå fel men men så är det icke eller behöver vara! ;).

I övrigt har dagen varit rätt bra förutom all vanlig blåst som varit idag när man jobbat men man börjar ju som sagt bli van så. Jobbade idag till 15 sen så efter de har ja äntligen fått iväg skickat mina papper in till vikarieförmedlingen på sunderby sjukhus ang att börja vikariera där som undersköterska så nu är de bara vänta och hoppas på att dom ringer eller hör av sig snart!! ;).

Nu ikväll blir de bara lungt lägga barnen duscha och se lite tv orkar inte nå mer är faktiskt rätt trött idag och ska ju dessutom och jobba imorn till 12 så blir ju ännu en dag som man ska upp tidigt så, och får verkligen hoppas på att Liam inte vaknar sent ikväll för de gjorde han nämligen igår och skrek och skrek inget hjälpte vet inte om de är dom 2 nya tänderna som börjat skjuta upp ordentligt eller om de är allt rossel och hostan han har i luftrören hörs de ibland och han har även tjockt med snor som bubblade så nått var de i alla fall han var ledsen över men de tog över 30min innan han lugnande ner sig och ja gav honom en panodil som skulle hjälpa till lite grann om han hade ont nånstans från tänder eller annat och de gick över till slut och han kunde till slut somna i egen säng efter många om och men,

 huvva vad de är hemskt dessa gånger som dom gråter och gråter och man vet inte vad de är som är fel eller vars dom har ont o.s.v de är riktigt hjärtskärande i hjärtat o höra skriket o så allt man vill är ju o lugna ner dom och hjälpa till med vad som är fel eller där dom har ont ju men svårt när dom inte kan prata än så man får försöka göra de bästa ut av situationerna! :).

Nej nu ska jag vila! Ha en bra kväll allihopa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0