Fredag och helg nu;)

Oj så skönt med fredag säger jag bara längtat riktigt till helgen då man är ledig och bara kunna få koppla ut av,varit riktigt seg och trött nu i slutet av denna vecka så nu får man allt ta och passa på och bara vara och koppla ut av av helgen som är nu;).

Fredagen i övrigt har bara varit bra har jobbat till 14:15 sen var de iväg och handla hem lite mat och annat som behövdes hit hem riktigt mycket folk var de som vanligt en fredag...
Blev sedan att ha ätit kebab och sallad och fetaost i pitabröd och kebab dressing till riktigt gott och var hemskt längesen jag åt de kommer inte alls ihåg när de var sist blev kvar till lunch imorn är ju bra och gott de;).
Känner allt mer nu sen man börjat jobba en hel del och så igen att man är van och fodrar att äta lunch annars svälter man ju ihjäl innan de är middag om man bara ätit frukost..hehe.

Vi har även funderingar jag och älsklingen på sälja våran BMW 530d för att köpa en billigare bil känner även om iv renoverat upp den en hel del så är de rätt dyrt och sätta igång en diesel bil kostar ju rätt mycket i skatt och så och sen så och när inte freddan har nå jobb och ja jobbar rätt mkt men när de är behov och så så känns lite surt när den bara står sen vi fixat upp den och inte känner att man har råd att ha igång den så är de bättre o köpa en bensinare och billigare bmw bil eller nå så vi ska nog ev testa lägga ut den på blocket och se om de finns intresse för den;).
Vore hemskt grymt skönt dels om man skulle hitta en billigare kombi bensinare bil så man slipper köra denna lilla trånga toyota corolla som vi som tur är kunnat få låna av freddans mormor som gått bort när våran bmw gick sönder och innan vi fick den lagad och de, har varit hemskt bra och tur iaf att ha haft en bil o kunnat köra med ju, men börjar bli trångt och jobbigt i längden med en sån liten bil och som dessutom är bara 2dörrars och när man har två barn som ska sitta fast där bak är ju ett helsikes jobb o få dom dit bak och kan typ dessutom inte lasta eller ha nån vagn heller så litet litet bagage där bak.

I övrigt ikväll blir de nog lungt och se Let's dance och ev kanske se nån film för har laddat upp med lite sourcreme & dill chips och nå dricka till de hade ja tänkt mig och bara ta de lungt är ju hemskt skönt nu när man är ledig och bara ta de lungt också ju och samla nya krafter! :).

Ha en bra fredag!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0