Frisk! =)

Jaaaaa äntligen börjar man friskna till och bli som männsika igen inge vidare kul alls när man varit så dålig som man varit och magsjuka är ju verkligen det hemskaste som man kan få har hellre förkylning o feber än de okej nu fick ja också feber i samband med magsjukan tyvärr kanske därför man varit så extra svag också.

Nej men idag har ja tänkt ta och gå ut en stund med barnen verkar ju ändå hyfsat väder och kan ju vara riktigt skönt att få lite frisk luft också när man bara varit sjuk och inne ju hela gårdagen!.
Freddan ringde föressten i morse och berättade att han åkt igår kväll vid 21 tiden på den hemska magsjukan och spytt och behövt springa på toan till 04 i morse huvva vad hemskt förstod att han skulle få de för den verkar ju hemskt smittsam denna eländiga magsjuka ju men han sa att han mådde mycket bättre idag ju så de verkar ju lovande och skönt för han som åkt dit bort får hoppas hans vänner bara inte blir smittade.

Det enda positiva är ju att man nu gjort bort den och förmodlingen slipper råka ut för den nå mer på läänge och de andra positiva är att man har lyckats nästan gå ner nu till de man ska har nästan gått ner 2 kg till nu sen magsjukan så väger nu bara 58kg*jiiippie* ;).

I övrigt blir dagen tror ja rätt lugn när man är ensammen och kommer vara de ändå till söndag em/kväll så men en sak jag vet jag ska göra ikväll samtidigt som man självklart ska se på Let´s dance och de så ska jag fortsätta med bröllopsplaneringen våran nu när man har tid och de börjar ju dra ihop sig! :).
Jag har tänkt göra färdigt inbjudningarna våra eller dom är ju klara beställde ju för ett bra tag sen men ska klippa ut den fina texten o bakgrunden till den enskilda lappen & information och text syster skrivit som toastmadame & karln hennes tomas som ska vara toastmasters där information att de är till dom folket som är bjuden till bröllopet kan anmäla i tid om dom vill hålla tal under kvällen eller göra nå annat nån tänkt sig göra under kvällen så hinner dom fixa in de i schemat som kommer vara under den kvällen:).

Sen ska jag även kolla upp vad för slags tårta man kan tänka sig ha på bröllopsdagen har sett ut en jag vet som ja gärna skulle vilja ha så ska nog kolla upp den igen o skriva ut så man kan ta med sig till de kondotori man ska låta få göra tårtorna, och  sen måste jag även skriva upp vad som ska kollas upp inom kort nu med maten och sen vad freddan ska ha för kläder & blommor och sådant brudbukett och tärnasbukett o allt detta som ska kollas upp:).
Har kollat på kläder åt barnen hade dom väldigt stiligt ju kit på Halens med fin väst+ kravatt och byxor till som ja tänkt ev beställa åt barnen som dom kan ha på sig den dagen! :).

Nej nu ska ja gå ut en sväng :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0