Härligt känner som en ny människa;)

Ja äntligen får man lov och säga att man är helt frisk och kan nu säga att man känner sig som en helt ny människa sen den hemska magsjukan man haft och fått dras med och inte varit pigg på ett tag och inte kunnat äta eller så utan att de bara tagit stopp och emot ju riktigt skönt att ha fått ordning nu och tillbaka matlusten också;).

Annars har dagen varit riktigt lungt har bara varit hemma med freddan och barnen idag. Har dock i alla fall gjort iordning alla inbjudningskort som ska skickas nu iväg imorn så blir skönt och intressant när alla får sina i brevlådan som är bjudna;).
Har även fått veta av A-kassan ida när jag ringde att dom inte hade handlaggt mitt ärende än utan skulle tydligen börja idag och vara färdigt på torsdag och sen därmed får veta efter de vad dom tagit för beslut hur mycket dagpenning jag har får och sen vid den 25:e är utbetalningen som jag får sen ja varit berättigad från de att ja varit arbetslös o ej inte jobbat ju och de var ju den 18:e januari så de är ju ett tag sen så blir ju nog i alla fall en del pengar man får som man väntat på nu ett tag men skönt att få så man klarar sig och kan lägga undan oxå en del eftersom man får ju rätt bra vanlig lön också sen ja jobbat en del i februari som ja får nu i mars som man ser fram emot och se vad de blir;).

Har även varit idag till lillebror danne och druckit en kopp kaffe och ätit marängsvisch som han bjöd på riktigt gott var det;). Nu ikväll blir de bara lugna puckar för imorn ska ja gå på stan en sväng efter de att vi lämnat barnen på dagis &  sen även gå medans freddan ska på arbetsintervjun på SSAB kl 10 ska han vara där så tänkte passa på o gå i stan o kolla lite saker då som ja behöver inför bröllopet och så och sen när han är klar ska vi gå på stan o kika efter nå kläder åt honom på stan som han skulle vilja ha på sig på bröllopsdagen, ska bli riktigt spännande och kul längesen man gick på stan har ju aldrig tid för de när man jobbat tidigare en del och sen har barnen och ska hinna med allt möjligt här hemma och så! :).

Nej nu ska jag gå o kvällfika lite känner att de kurrar lite i magen så bäst o gå då nu när man har aptiten tillbaka*ler*;)

Go'kväll på er alla, bjuder på nån bild på Liam som avslutning!! ;)

Liam
                               Liam gåendes med en skoter;)

Liam
                                  LIAM;)

Liam
                              Närbild på charmtrollet;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0