Hemsk gårkväll/natt

Ja huvva kan då säga att man har då haft bättre kvällar och nätter än de som var igår och inatt ialla fall, har nämligen fått ligga med en hink vid sängkanten sen igår kväll inge vidare trevligt alls och har även fått feber under natten också så det har inte varit nå vidare natt har inte kunnat sova nått alls utan somna först 1 timma vid 05 tiden.... sedan var ja tvungen att sjukanmäla mig också skulle ha jobbat 7:45-16:15 men de kunde ja ju tyvärr inte efter denna natt.

Har haft så hemskt ont i skallen och i kroppen också inte alls kunnat typ sitta uppe eller nå för att man varit så svag. Och nu precis har freddan just åkt iväg också med sina vänner till stugan där som dom skulle till i em-söndag em så är lite väl irriterad och less på honom när han inte kunde stanna hemma o hjälpa till med barnen när man är så pass dålig och inte orkar nått till imorn kanske man hunnit bli lite piggare i alla fall men inte de har så bråttom att få åka iväg...

Dom har även ringt från vikareförmedlingen från sunderby sjukhus  och sa att dom har ju fått in min ansökan men dom ville ha nå referenser på nått ställe där ja jobbat tidigare så gav dom de till chefen som ja jobbat hemtjänsten på örnäset och så och dom frågade om ja fortfarande var intresserad ut av att vikariera på sjukhuset och självklart sa jag och så det låter ju lovande att man kommer få börja vikariera nu där nära och bra;).
Dom ringde därifrån senare under dagen igen och frågade om ja kunde redan börja jobba ikväll med och ha nå vak men tyvärr så gick de ju inte typiskt nog för sa ju att ja i natt fått magsjuka och då förstod hon från vikarieförmedlingen att de gick inte utan dom skulle höra av sig en annan dag då;).

Nej nu orkar ja inte skriva mer måste ta o försöka roa barnen nu med den lilla ork jag har tills 19 då de är läggdags sen av kvällen blir de lungt framför tv:n börjar bli smått less på bara se de när man inte kunnat gjort annat idag...

Ha en bra dag ni resten och hoppa ni får vara o hålla er friska! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0