Hemsk jobbdag i detta väder...

Ja idag fick man vakna till ett hemskt väder som man skulle jobba i huvva, idag har de då inte varit nå vidare trevligt väder och ha jobbat i ju om man säger så dels plumsa över allt i all dessa snö som drivit och kommit och dels så när de blåst och drivit på så hemskt mycket så fick man ju typ en massa kall o hemsk snö i ansiktet när man gick för att de blåste o drev så pass mycket ju less less åter less nu på denna vinter vill ha vår o finare dagar så de snart får bli sommar istället;).

Ja jobbdagen i övrigt har annars gått bra förutom de tråkiga o jobbiga vädret, var lagomt skönt och jobba till 14:).
Efter jobbet kom freddan och barnen och hämtade upp mig så fick vi fara och göra bort och kopiera papprerna mina jag ska skicka iväg imorn ang. att ja sökt att börja vikariera på sunderby sjukhus som undersköterska så hoppas dom hör av sig därifrån vore nära o bra ju o få där o få in en fot ju!;).
Sedan så har de bara varit till att laga mat och sedan tagit de lungt och duschat mig och Liam för det är ju inge vidare väder eller nå att orka göra nå heller så + att Liam har blivit förkyld eller jätte rosslig och hostig riktigt jobbigt i från luftrörerna hör ja massa rossel o pipljud emellan åt hoppas de släpper o blir bättre snart! =).

Liam har idag såg jag fått 2 till tänder i nedre käkarna längre in så nu har han då gott och ännu mer med tänder man alla dom andra har han ju fått väldigt tidigt men så var de ju för den äldsta pojken också han fick jätte mycket tänder på en gång nästan ..hehe ;).
Elias han har då i alla fall varit ute en hel del idag trots den hemska snöovädret och de varit ute i timmar idag både på fm & nu på em han lär ju i alla fall sova gott i natt o varit igång o skottat o donat på ute han är verkligen ett barn som är ute och gillar och vara ute i alla väder o vind finns typ ingen hejd på han..haha ;).

Nej nu ikväll blir de då bara lungt efter de att barnen somnat, eftersom de väntas jobb imorn till 15 så de blir väl och se nån film med älsklingen eller nått sånt och äta nått gott till för han for just o skulle handla nå gott till filmen vi ska se både han o jag vart söt sugna så och självklart blir man ju som sugen på nå sött och speciellt på choklad när man just har kommit in den jobbiga o tråkiga veckan man har som kvinna 1gång varje månad usch alltid trist när man väl får den , nå var de enkelt o skönt när man väntade barnen så länge och så så slapp man ju ha de så skönt de var och slippa den.. haha =P.

Ha de trevligt ikväll allihopa, ska avsluta detta inlägg med några av dagens bilder på Liam som ja fotat som går och går så bra nu så skönt o sött och se! ;)

Liam
                                         Stora pojken som går;)

Liam
                                          Söt Liam;)

Liam;)
                                 Liam nöjd & klappar händerna;)

Liam och snutte filten sin;)
                           Liam och sin älskade bamse snutte filt;)

Kommentarer
Postat av: Stina

Vi har funderat lite fram och tillbaka ang maten men vår strama budget säger att vi måste fixa maten själva. Dock hade det vart skönt att ta catering, tittade lite på SMAKAS meny och den såg bra ut och till rätt pris. Men vi får väl se hur vi gör i slutändan. Kul att vi har valt samma lokal, Jonas bror och syster hade sina bröllopsfester där och Jonas tyckte om lokalen. Det verkar dock inte vara så många som vet om den. Ska ni ha många gäster?

2010-03-02 @ 21:57:24
URL: http://lillstinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0