Jaha då var de vår tur.....

Ja kvällen/natten blev då allt annat än lugn om man säger så, de började med att jag och freddan skulle gå och lägga oss i sovrummet för att se klart wallander filmen som gick igår men tyckte vi hörde Elias ligga o gny i sovrummet sitt och hörde att han klev upp och troligen var på väg till oss, trodde de var att han hade växt värken igen som han ofta har då och då inte de hör freddan säga när Elias närmar sig att Elias säger att han har spytt och mycket riktigt så har han de i sängen o på pyjamasen sin...

Var bara med andra ord och sätta igång tvättmaskinen och duscha Elias, o lägga sån dära skyddslakan över sängen så han inte ska spy ner hela madrassen tur vi har haft kvar de sen förra året han hade de fick ju de av mormor sen morfar haft de som skydd i sin säng när han var dålig förut.
Ja Elias har hållt på spytt o fått vara på toa där emellan rätt tätt mellan gångerna till 04, och även fått duscha ut av honom o kört fler tvättmaskiner huvva så hemskt de är och man ser hur förtvivlad o äckligt han tycker de är riktigt grinar o skriker när han mår så illa....

Ja nu har vi inte mer än skurat och städat o vädrat här hemma på morgonen ska strax göra en själv klar för dagen men blir inte mycket ida när han är sjuk freddan får väl fara o handla de mat vi behöver hit hem o så som var tanken att hinna med idag. Ska även passa på att skicka in jobbansökan dära idag medans bägge barnen får sova/vila idag på dagen!.

Jag hoppas verkligen man själv slipper magsjukan tvättar o spritar händerna ordentligt men svårt o undvika de helt man gör ju så gott man kan för att undvika de men får man de så får man de svårt när man bor o är under samma tak...haha.


Kommentarer
Postat av: Stina

Huvva har ni oxå fått magsjuka. Inte kul, hoppas att det går över snabbt!

2010-03-08 @ 12:02:33
URL: http://lillstinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0