Låååång dag! =P

Ja denna dag har då känts väldigt väldigt lååång faktiskt men kanske inte så konstigt när de inte blev nå många timmars sömn för varken mej freddan eller Elias, Liam var den enda som låg o sov som en stock fram till morgonen...haha =P. Har verkligen hunnit med mycket idag eftersom man stigit upp tidigt, har hunnit städa och skura och tvätta samt vädra här i huset efter den hemska natten för Elias stackarn. Har även hunnit med att handla eller skrev en lista så fick freddan fara och handla medans jag var hemma med Elias och Liam eftersom Elias då hade magsjuka..

Jag har även hunnit under dagen när Liam sov så hann jag skicka in jobbansökan min till Sunderby Sjukhus där de är en tjänst ute som undersköterska natt på IVA så testat i alla fall och söka skadar ju inte;).
Vi har även nu under kvällen klippt Elias så nu blev han riktigt fin o korthårig som han ska vara hade så riktigt långt o börjat få lockigt eller vågigt självfallet han får när han sparar ut eller håret hinner bli nog långt så då var de nog dags för en klippning;).

Har nu precis lagt barnen och gett Liam lite kvällsfika och Elias fick nöja sig med Proviva och en kardemumma skorpa till kvällsfika eftersom man vågar inte börja ge han en massa vanligt mat eller kvällsfika så han får nån vändning i natt och börjar spy eller må illa vore ju hemskt synd när han mått rätt bra under hela dagen annars.
Nu får man hålla tummarna att man slipper få nån smitta eller släng av magsjuka själv och behöva vakna till, har då gjort det mesta tänkbara man ska tänka på o göra för att undvika att bli smittad, druckit lite cola & proviva och de i förebyggande syfte tänkte ikväll ta mig lite té och lite kardemumma skorpor och hoppas på att de ska hjälpa och undvika att få det i alla fall men som sagt får man de så får man de är ju som inte så lätt när man bor och vistas under samma tak.

Nej om man skulle ta och göra bort lite av kvällsfikat så man kan lägga sig i tid ikväll så man förhoppningsvis är utvilad imorn och alla vaknar friska och krya här hemma!;)

Ha en fortsatt bra kväll allihopa och hoppas ni alla får hålla er friska :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0