Lite bättre dag idag!

Ja dagen har varit lite bättre idag med värken jämfört med dom 2 tidigare dagarna men ännu ont just vid operationstället och smärtan kommer och går när ja sätter mig o ska röra mig när ja går och när ja legat e n stund och ska upp igen, men kunnat minska o dra ner på värktabletterna i alla fall men ibland är det ett måste om ja inte tagit på länge!.

Idag har de bara tagit de lungt för de har ja kännt att ja måste har ju ont o inte samma ork och hålla igång vilket ja ändå inte får eller kan nu när man är sjuksriven och har värk därför man inte kan jobba heller så de återbildat nått nytt bråck eller nå. tur att man har freddan hemma har ju fått gjort det mesta här hemma i huset o barnen tur man har han här hemma när man har de som man har de nu.

Har även ringt till distriksköterskan på gammelstadsvårdentral som ja känner till som är även jätte bra och bokat tid för att ta bort stygnen mina som ska göras 10 dagar efter operationsdagen då de föll in vid påsk tyvärr men blev den 6/4 kl 9.15 just när påsken slut så men blir nog bra och skönt sen o få bort dom stygnen:).

Skulle även hämta min vigselring idag men var tydligen inte riktigt klar än så vi ska och hämta den imorgon istället så blir verkligen efterlängtad och få den o pröva den o att den sen får ligga o vänta tills den stora dagen då man får sen ha på den varje dag;). Ska även gravera in giftemålsdatumet i freddans förlovningsring som han ska ha kvar som vigselring o bara gravera in de nya datumet så blir nog bra de;).

Nej tror de blir lite smått bröllopsplanering o kollande nu när man är sjukskriven o inte får göra mycket så gör man ju nå nytta i alla fall och behövs ju och ska ju ändå göras;).

Fick även en bra lön denna månad så jag kan ev lägga undan en del till bröllopssparandet men måste även ha lite pengar över till mat som vanligt o de nu när de är oxå påsk o sen så fyller ju elias år 14:e april så måste ju ha pengar till några presenter o sånt ju men de vet ja inte blir nå problem;).
Har sparat ändå lite pengar från de pengar ja fick igår från A-kassan som ja tidigare fått vänta på som ja fick utbetalt igår så är ju bra o skulle även såg ja tillbaka på skatten lite inte jätte mycket men lite iaf så det kan man ju lägga till sparandet oxå när man fått de vid midsommar;).

Ha en bra kväll nu ska jag fika o se tv:n sen sova godnatt;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0