Söndag

Ja då har vi söndag igen oj så fort helgen gått men skönt har de verkligen varit så lugn och skön känner sig riktigt utvilad och skönt framför allt att bara fått vara ledig och inte gjort nå speciellt utan bara tagit och gjort saker som man känner för och så riktigt längesen man kände sig positiv och skönt med en sån lugn helg borde vara så oftare o få vara ledig helger oftare, fast de är ju de då har man ju valt fel yrke för de är ju typ iaf varannan helg men de funkar ju om man får väl ett schema för som de är nu blir de ju att jobba när de behövs och så!.

Söndagen har blivit att stiga upp tidigt barnen vaknade bägge två kl 6.30 pigga som bara den men vi fortsatte och myste i sängen och såg lite tv en stund i alla fall.
Sedan blev de att fika och de vanliga att göra sig och barnen klara för dagen!. Just nu är Elias ute med morfar och skottar snö ute med honom och hjälper till skönt och kul för han och roa sig med och när de är hyfsat skönt väder ute ju. Liam han vilar fm nu.

Nu annars i övrigt på dagen blir det snart att fara med freddan och köpa nån skoterdel som han skulle köpa ut av nån i norrfjärden var ju inte så långt som skönt är, tror det blir att Elias dock vill stanna kvar med morfar och fortsätta vara ute o skotta ute så det blir säkert att han får stanna kvar här hemma med han då.

Sen i em blir de nog bara lungt fram till de blir att göra nån middag tror de blir fläskpannkaka till middag med jordgubbssylt o lite glass till riktigt gott och enkelt som brukar vara en favorit hos barnen;).
Sen efter middagen blir de att fara till freddans syster med familj och låta barnen busa där tillsammans var ett bra tag sen dom sågs så blir nog extra kul för dom och träffas dom är ju kusiner dessutom så, och maria freddans syster har fyllt år igår så därför vi också tänkt åka och fira henne idag istället för igår var vi ju och såg hockeyn nog för att de var ingen vidare match man behövde se och kunnat missa!.

Resten av kvällen blir nog lugn som vanligt framför tv:n kanske ev göra lite bröllopsplanering o kolla upp lite saker och ting o gå igenom vart enormt grymt sugen idag på de eftersom man börjar små kika och så på saker och ting måste snart gå och se vad freddan ska ha för kläder till bröllopet tänkte ev gå till skräddarn här i luleå och se vad dom har och vad skillnaden är på priset att hyra eller köpa, så får man se han har inte riktigt bestämt sig om han ska hyra eller köpa, han är ju inte direkt den typen eller blir ju inte allt för ofta som använder sånna fina kläder allt för ofta ju..haha =P.

Ska nog slänga in dessutom ansökan/tjänsten på jobbet där på sjukhuset som undersköterska på IVA 72% natt så har man gjort bort de har ju en färdig ansökan i princip så går ju fort och skönt att ha sökt ju inte för att man tror man skulle få de lär ju vara många som söker det men är ju bra och kul o söka och kul om man väl skulle ha nån chans iaf att få komma på intervju eller nå man ska ju i alla fall aldrig säga aldrig!.

Ha en fortsatt bra söndag allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0