Ursäkta den dåliga uppdateringen

Ja ursäkta om jag inte har uppdaterat på ett tag men har varit så hemskt trött senaste tiden så jag har somnat rätt tidigt nu dom senaste kvällarna och så och sen så har vi även fått två små tidiga troll till ungar som börjat stiga upp vid 06 tiden så då har man inte så mycket ork kvar sent em/kväll..haha =P.

Annars har de väl inte hänt så mycket jobbat igår hel dag o var helt slut efter den dagen somnade redan efter 18 tiden igår så..... Har även haft fullt upp med bröllopsplanerandet och de nu också och hämtat ut freddans outfit som han ska ha på våran härliga stora efterlängtade dag hittade jätte fina kläder åt honom till rätt bra pris på Brothers så de var skönt o kul att han hittade och har gjort bort de ju;).

Snart ska vi också till veckan som kommer hämta ringen min som ska vara klar den 25:e så ska bli riktigt spännande och se hur den blev och sen lämna samtidigt in freddans ring för ny gravering bara eftersom han ska behålla sin förlovningsring o bara gravera in nytt... ;).

Nu ikväll blir det i alla fall lite trevligt o efterlängtat festligheter i em ska strax börja åka ska ha en överasskningsfest för fredde's föräldrar som fyller bägge 60 år i år så dom hade tänkt slå ihop till en enda fest för dom bägge så ska bli roligt o trevligt och se deras miner o umgås med alla som är bjudna till festen och så.

Dom ska ha smörgåstårtor o vanlig tårta också i em/kväll som är tänkt att äta under den trevliga festligheten och det ska verkligen bli skönt att komma iväg på bara två dessutom och få ha lite festligheter för de blir ju tyvärr inte så ofta så ju det ser vi båda fram emot, och strebrorsan min ska vara med ungarna o de klarar han ju galant o är van så då kan man ju verkligen slappna bara ut av ju;).

Ha en fortsatt trevlig lördag allihopa så skriver ja väl antagligen imorn en rad och så ska uppdatera lite nya bilder också här har ja tänkt;).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0