Gnäll kärring!! haha

Ja man kan kalla sig själv för en riktig gnäll kärring kan man verkligen säga efter idag vaknade med ont o huvudet i morse då ja även sovit dåligt och somnade jätte sent i natt då ja inte kunde sova alls utan bara kolla på klockan och låg och vred och vände på mig jobbigt värre... men sen har ja haft ont i huvudet mer eller mindre under hela dagen. Sen så tog ja panodil zapp eftermiddagen o hjälpte efter ett tag en stund men känner lite smått ut av de nu, men har även fått ont i ryggen i korsryggen/slutet och ligger nu i soffan under täcket samt med värme kudde med laptopen i famnen inte lätt eller roligt o ha ont o gnälla och låta som en riktig gnäll kärring men är så jobbigt då man annars inte brukar ha ont eller så i övrigt och få allt nu då.

Annars idag har ja jobbat till 14 och är nu ledig i helgen vilket känns helt underbart i vilket fall ju även om man har ont och får hoppas de är övergående och bättre imorn kan man ju hoppas o få slippa bägge delarna sen. Vi har även gjort bort och köpt färdigt från bolaget det man ska ha och dricka imorn och man ska grilla och dricka och så senare på kvällen, blev nå gott röd vin som ja ska testa som är nytt som lät jätte gott och sen ska köpte jag även en del cider ja tänkte dricka både gamla samt nya cidrar och smaker ju alltid kul  o gott och pröva på nå nytt ju :).

Nej nu orkar ja inte skriva mer är så trött som man kan bli så blir att ligga här i soffan och se tv eller någon film eller nå och sen sova om man inte somnar i soffan under tiden före såklart då man redan är så trött, skulle inte förvåna en men de lär i vilket fall bli en rätt tidig kväll vilket som så man är pigg och utvilad imorn ;).

Ha de bra alla!!

Puss Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0