Ledig dag!

Ja då var man ledig idag och känns riktigt skönt och bra ju då man jobbar denna vecka 6 av 7 dagar och hela påsk helgen som sagt men de går fort och man tjänar ju som sagt lite extra pengar ju och är inte illa de ju ;).

Sitter förtillfället just nu och kollar lite på nätet och lyssnar på spotify på lite härlig musik, efter att ha lämnat kidsen på dagis en stund iaf så dom får leka av sig lite energi och dom har ju annars alltid varit ledig så mkt oftast när ja är ledig och sen så kommer dom ändå inte gå så länge imorn och sen ledig fredag så då är det ju som sagt lika dom går en sväng i dag iaf och då de inte är nå vidare fint väder och vara ute och leka i ju i fall dom skulle vara hemma för då skulle dom väl bara vara inne och vara rastlösa ju.. haha ;P.

Nåja ska även snart vara barnvakt åt lillebror och rebeccas lilla Linus lill gosse då dom ska iväg på nå affärer och kolla nå skor och så i lugn och ro och det kan ju vara skönt och få göra det vet man ju själv att det är vissa gånger o få kolla runt i lugn och ro.
I övrigt har ja inga direkta planer för dagen innan det är dags att sen hämta hem kidsen från dagis kl 14, och sn bara laga nå middag, köttfärssås och spaghetti tror ja de blir idag det är ju riktigt gott med mkt vitlök och så ju och barnen älskar ju den maträtten och frågat efter de länge så och bra när man har i frysen kvar en massa älgfärs och kött ju :).

Fredde skulle tur som han har ut och äta lunch idag med jobbet och tacka av en som ska gå i pension nu till sommaren så dom skulle ut och käka lunch på tallkotten tror ja de var och sen bara umgås o surra och sen tror ja inte jobba nå mer på dagen så det var ju fint och snällt av chefen och slippa stressa tillbaka till jobbet efteråt och så ju!. Och fredde verkar trivas jätte bra och så med jobbet och kollegorna och så så det är ju toppen att äntligen fått nå fast bra jobb som man trivs och är här i stan bättre kan man ju inte begära, önskar bara att man själv också får så tur och uppleva att få nå fast !! :).

Nej nu göra lite kaffe innan lill gossen kommer så man är pigg eller det är man ju men lite piggare och ska underhålla honom och så bärjar ju kännas att de börjar vara nått år sen man själv hade en liten så men bra och roligt att ställa upp och låna andras med ju :).

Seeee you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0