Tisdag

Ja då var det tisdag och dagen har gått rätt fort men de gör den väl alltid då man jobbar iaf dels så om man säger så fördelen på jobbet där man är nu även om de är rätt mkt o tyngre där om man jämför med de övriga avdelningarna så går ju iaf tiden fort och man gör oftast saker och ting hela tiden så mitt vad det är så dagen slut och det är ju i alla fall en positiv sak i det hela trots att den är tyngre och så om man ser det från den ljusa sidan ;P hehe.

Nåja jag trivs iaf och har de bra det är ju huvudsaken det ju  :). Idag annars har man inte hunnit göra mkt mer än jobbat till 14 och sen hämtat hem barnen och sitter nu ute med laptopen i solen på altan i en sol stol medans barnen leker så roligt och fint ute tillsammans visst är de helt underbart sånna dagar ju ;) hehe.

Nå snart ska man väl ta och börja förbereda och laga sig och familjen lite middag då vilket jag inte har den blekaste aning om vad de blir men men de får vi se :).
Sen i em skulle tydligen barnens faster och kusiner komma och hälsa på och fira Elias i efterhand då dom inte kunde komma då vi hade kalaset för han.
I övrigt skulle jag tro att de blir en väldigt lugn och skön kväll framför tv:n eller nå typ. Imorn är man iaf ledig men ska ha barnen på dagis en stund mellan 9-14 iaf då dom har så roligt och mer sysselsatta där än hemma är det oftast iaf och kan vara skönt och bara kunna göra de man själv vill och göra i lugn och ro några timmar emellan iaf.
Liam har dock haft lite små rosslig hosta på nätterna och speciellt på morgonen med och dom hade sagt det även på dagis idag att dom märkt igår och idag en del och är verkligen rossligt och känner de i andningen hans o hör de får hoppas de går över och inte blir värre kanske man måste kollla upp det hela annars så de inte är nå allvarligt eller nå ju , då han hade liknande förut då han var dock mkt mindre o mkt rosslande o hostande o svårt att äta och fick inhalera för att underlätta för andning och slem hostan han hade.

Nåja bara börja sätta fart och ställa sig vid spisen som vanligt och laga nå mat så man får i sig nå...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0