hemska mensvärk..... suck

Jaaa hemska hemska mensvärk man ska behöva dras med nu ikväll är nog att var trött efter en intensiv jobb dag så det räcker inte med de så ska man lyckas just få den här hemska mensvärk o behöva ha mens just nu snart också när man jag och gubben blir lång ledig samtidigt märkte vi båda lediga torsdag o fredag vilket man sett fram emot och ska bli skönt så måste man dras med de och ma har ju alltid sån hemsk värk dom första dagarna och blöder en hel del kopiöst mycket med dom första dagarna med så inget o se fram emot de närmaste dagarna.... =(.

Har ev tänkt hitta på nå roligt tillsammans familjen nu när vi råkas vara lediga bägge samma 2 dagar innan helgen då man ändå kommer jobba sin 4:e helg sen ledig två vilket ska bli riktigt skönt även om nästa vecka inte var lika rolig 3 kvällar efter varann tis-tors. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på riktigt men nått kul iaf funderar om de blir värmare mot fredag iaf ev kanske fara en tripp till haparanda till Ikea och dom affärerna dom har där såklart vore trevligt o skönt o komma iväg dit en tripp o få se vad dom fått in för nytt nu efter jul  o vad man kan tänka sig få med sig hem också..haha ;).
Nåja vi får väl se vad vi mer kanske kan eller tänker hitta på;). Får ju även se bror och Rebecca är ju över tiden 2 dagar nu så och hon har haft lite känningar och sånt o mått lite illa o så till o från så borde ju vara på G så kanske man får hålla eller se ytterligare en bebis då man är ledig o få ge han/hon sin present vi köpt;).

Idag eller i natt/ tidig morgon 04.03 har vännen Aina och patrik fått sin efterlängtade lilla Albin som dom också gick några dagar över tiden så stort grattis till dom så roligt o underbart dom lär ha de med en lite bebis o mysa o snoosa på helt underbart ju och Albins syskon Saga och Max lär ju vara alldeles stolta och glada så o fått sig en  lillebror, oj så sugen man är just nu eller iofs varit de länge nu på vilja ha en till sån stor längtan går INTE en DAG utan att ja tänker på att hur stor längtan är efter en liten bebis till här hemma och den stora längtan att få vara gravid igen o få bära nått så fint och älskvärt som en liten bebis som man bär på så länge som man gör som man har så starka band med och knyter sig an med ju hela tiden ju med är bara för underbart ju så längtar verkligen till den dagen blir igen för har då verkligen inte haft nå mycket graviditets problem tidigare än tyvärr ett bra tag i början mycket o starkt illamående och mycket kräkandes men visste ju att de går ju över till slut även om de tog väldigt länge med liam innan de slutade o bara fick upp all frukost varje morgon man just satt sig o åt kändes så meningslöst o ens äta på morgorna då kan ja säga er men men man måste ju äta för att må bra och inte bli dålig o ge sig och barnet näring ju ;).

Men jag har ju även en önskan att börja plugga också till förskolelärare eller nått sånt eller om de finns nått annat lockande åt en att vilja läsa och söka in på och börja plugga i stället för är så grymt less på de ja gör nu och inga fasta jobb eller tjänster ens inom vården ens är ju hur svårt o jobbigt som helst verkar de ju o få de och man blir less på de o tappar stundvis motivationen ibland även om man har lång vikariat men vore ändå skönare med fast och så så man kan börja få planera framtiden kanske då skaffa en till även om ja skulle kunna göra de ändå som de är nu om ja så vill då ja känner att de inte egentligen spelar nån roll då ja är så sugen som jag är lika bra o göra bort de hela medans man är ung och har små barn än ju o de inte allt blir allt för stor åldersskillnad ju ;P hehe.
Vill ju även dels ha eget hus och som man själv äger eller kan göra vad man vill och som man vill o man själv lägger pengarna på och inte som vi gör nu bara hyr ju även om de är bekvämt o underbart snällt av mamma o pappa min men detta börjar ändå bli så pass litet som de redan är nu o är en hel del man måste göra på övervåningen o de skulle nog kosta en hel del och som sagt när de inte är ens eget vill man ju inte lägga en massa pengar på de hela då ju o är rätt gammalt här också o säkert mycket att göra även om de är här nere rätt renoverat o fräscht här nere ju ;).

Nåja ska nog iaf pröva söka in till våren ev på förskolelärare och se om man kommer in o ev se om de är nå annat man kan söka in på och se om man ens kommer in så får man väl se hur man gör i så fall o ta ställning då till de hela, känns så verkligen att man vill göra nå annat så kanske iofs på så sätt är bra att inte ha nå fast än men men som sagt vill ju ha eget hus att kunna köpa eller bygga helt nytt är ja väldigt sugen på asså köpa nyckelfärdigt typ att firman gör jobbet åt de hus man köper i så fall hade inte varit helt fel har alltid haft de nu också länge som dröm... hihi ;).

ja ni de är inte lätt att vara jag i dagens läge med sånna önskan o vilja och veta vad man ska göra och inte göra och så men men livet är väl menat att de inte ska vara så lätt heller.. hihi ;P.
Nu ska jag iaf satsa fram till nästa månad och göra verkligehet av en sak o önskan iaf nämligen få eller ta de efterlängtade körkortet ju vore sååååå underbart  o frihet ju:).


Ska faktiskt ut o köra lite nu när man blir ledig i veckan o i helgen o lite då och då nu här framöver o träna på köra o lite saker o ting innan de blir att fara iväg den 13:e februari vilket ja längtar enormt mycket till som sagt och ska även börja nu ikväll även läsa lite teori och tjuv börja läsa av boken ja har hemma igenom hade ja tänkt tills man också ska åka dit ju allt man övar o gör eller förbereder sig för är ju bara bra och plus ju ;).

Nåja det var en hel del man hunnit med o skriva idag med då;P.

Sov gott allihopa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0