En vanlig dag

Ja då har snart även denna trettondagsafton gått ocn en ny dag imorn, har bara gått bra på jobbet som vanligt rullat på och gjort de vanliga som görs varje dag samma samma rutiner blir ganska enformigt och man blir smått less på de hela även om man har ett rätt egentligen lungt och bra jobb så är man ändå så mycket ut i kring de hela o hjälper till med annat då man har koll o det är lungt med personen vi är extra för så man är van o vara i farten o idag på em innan man skulle sluta så kände man sig faktiskt riktigt trött o märker av att man är mycket i farten o sitter sällan på jobbet tycker ja så inte underligt att man är så trött som man är... hehe.

Nåja nu har jag och gubben 2 dagars skön ledighet framför oss ska bli riktigt skönt o barnen hemma så de blir nog att passa på nu och få sova på morgorna iaf och sen hitta på lite roliga saker tillsammans som familj, imorn får vi se vad som händer ev att fara en sväng o hälsa på barnens farmor o farfar och sen får vi se vad vi planerar imorn o göra måste höra med karln vad han säger, får se om vi ev och kanske far till Ikea en sväng på fredag och gör en familje tripp o handlar hem lite därifrån o kollar runt både på Ikea och lite andra affärer som finns där i kring när man ändå väl farit dit brukar vara mycket roligt och kanske hitta sig nå nya fina skor till både mig o barnen på skopunkten hade ju inte varit helt fel om man säger så ;). Nåja sen får vi se vad som händer som sagt och vad vi planerar in blir iaf mysigt o skönt när vi är lediga samtidigt ju.

Em kvällen har varit riktigt lungt och skönt gjorde lite god middag efter jobbet stekt lax med en massa salt och citronpeppar och stekt i riktigt smör som är extra saltat och pressad potatis och sen en jätte god sås gjord av creme fraiche och nå färdigt torr pulver blandning som man rör om i som är riktigt god av nå lemon/lime eller nån sån blandning kommer inte ihåg vad den heter men hur passande som helst ju och lagomt och skönt mätt vart man så super gott de var det;).

Sen så blev de att fara en sväng mot affären och handla lite saker o ting som var slut här hemma och köpte även lite popcorn och en Paradis choklad ask som man ska ta o frossa o äta ikväll o nå dricka då dom hade sänkt choklad askarna och passar ju en riktigt bra då man är grymt sugen på de hela då man har den jobbiga o tråkiga lingon veckan nu så och man brukar ju då o då blir riktigt sugen på choklad också så;).

Märkte även idag att jag nästan gått ner ett kilo till sen inte så länge sen ja vägde mig helt otroligt förstår inte hur ha lyckats då ja inte tränar eller promenerar nått alls i övrigt mer än till bussen o sånt till jobbet o sen visst man är i rörelse hela tiden på jobbet men men de ska ju inte ha med saken o göra men men bara tacka o ta emot att man kan lyckats gå ner utan att man tänkt eller behövt de egentligen ju men är mer än nöjd egentligen med vikten min som den nu är :).

Nej nu har barnen lagt sig för en stund sen o jag ska äta som sagt lite gotta och se lite tv om de är nå bra film eller serie på tv och sen kolla lite dator förstås och umgås med älsklingen min!! :).

Tack och heej
!! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0