Lördag!

Ja då var det Lördag idag då och lite sovmorgon har man iaf fått och faktiskt fått sova en bättre natt måste jag säga än på länge så förhoppningsvis kanske de vänt sig att man får sova lite bättre och mer nu! :).
Ja idag har man inte hunnit med mkt inte för att vi har så mycket planer för dagen men hunnit äta frukost, gjort sig och barnen klara för dagen och pojkarna är ute och åker traktor och skottar med fredde och har tagit lite nya fina bilder med våran fina nya systemkamera vi eller (fredde) köpte där strax vid mellandagsrean och är riktigt nöjd över den grymt fina bilder och så skönt och kul att ha en bra kamera som man kan fota med igen och kunna ta bilder då vi har varit utan i ca 1,5 år sen våran vanliga digital kamera gick sönder så har varit lite snål då de kostar en del systemkamererna ju och sen tänkte vi vid mellandagsrean och de borde dom ju ha sänkt lite grann och ha nå bra erbjudande och så så då slår vi till i så fall då vi ville ha en sån nästa kamera ingen ide att köpa igen nån vanlig digital kamera och sen vill man ju ha en ny och bra kamera när man ska få en liten till bebis i familjen så man kan fota en massa fina bilder därmed :).

Idag senare under dagen ska vi på 1- års kalas då barnens kusin stora killen Linus fyller hela 1 år idag så då ska han firas och ha kalas och bjuda på fika och få öppna en massa paket!! ;).
Annars idag har ja ingen aning hur em/kvällen blir de får vi allt se vad som händer och sker vi ska iaf gå ut med storebrors hund och ev kanske se hockey Luleå- modo matchen vid 16 tiden då brorsan är iväg på resa med lulefans buss för att se borta matchen så då måste man ju gå ut och ge lite mat o så hon får lite sällskap då han åkt tidigt imorse och kommer väl hem senare ikväll kanske vid 22 tiden vet inte riktigt.

Nåväl ha en bra Lördag allesammans!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0