Ny vecka!

Ja då har vi ny vecka och måndag igen då, och nu går man in i sista veckan V.40 så och har ju haft som sagt länge mycket och mycket förverkar så men idag har ja promenerat både till dagis fram o tillbaka och sen varit iväg med Caroline som också är mamma ledig och som bor här i sunderbyn som ja pratat med och lärt känna så var riktigt skönt och försöka få igång riktigt värkar så det sätter igång snart och blev även bjuden in på kaffe och träffa hennes små söta flickor och se hur dom bodde det här i S-byn riktigt fint och mysigt dom bodde och alltid kul och lära känna fler då som bor nära en och som också är mamma ledig då man själv ska vara det snart :).

Jag har nu haft sen idag all promenerandet och allt jätte mkt värk i fogar och svårt och gå och som värk i mage och ner till så får verkligen hoppas de sätter igång snart så vi får träffa vår efterlängtade prins nu när det bara är dessutom 6 dagar kvar ju vore ju så underbart då man bara längtar o längtar nu och börjat spåna jag och fredde mer på namn till prinsen och har en hel del namn som förslag så men vi har sagt att det är bra att vi har ett par på förslag så får vi som sagt bestämma oss mer när man får se hur prinsen ser ut och som verkar passa honom så ska bli intressant och kul de med som gör att man längtar!! ;).

Annars i helgen har vi haft de jätte lungt men mycket mysigt och ätit både goda middagar i helgen här hemma i familjen, sen ätit god saker på kvällarna och sett lite film och så på tv och sen på lördag vart jag bjuden av syster Maria på bio och vi såg The girl with the dragon tattoo och de var riktigt roligt och mysigt med lite syster tid och mycket bra film så de var riktigt toppen med andra ord ;).
Sen så på söndag tog vi de bara lungt med och var en sväng och hälsade på mamma och pappa i stugan i rosvik och se hur det fått de sen dom gjort och renoverat en hel del sista tiden och är verkligen super fint och mysigt och så nu så förstår att dom trivs där har verkligen fått de fint där och barnen älskar ju att vara där ;).
Vi vart även bjuden på middag där och sen for vi hem och bakade lite chokladbollar och kladdkaka jag och barnen vart dels så sugen på baka och ha nå gott här hemma och sen roligt och baka med barnen då de inte blir tyvärr så ofta man tar sig tid för det hela.

sen så såg vi bara på film på kvällen då barnen somnat på wallander filmen läckan som är rätt ny så det har varit en lugn men skön och toppen helg! :).

Nu ska jag gå och ta och börja laga nå mat fläskpannkaka m. glass och sylt nu när fredde snart kommer hem.
Nu får vi hoppas de tar sig snart för bebisen och värka och att de blir och forsätter till riktiga värkar som håller i sig så de blir nån bebis snart, har barnmorske besök imorgon annars kl. 10:00 imorgon annars om inte bebis kommit men vore roligare om bebis ville komma så jobbigt o nu på slutet gå kvar med magen och ingen bebis kommit ju.

Nåja ha en bra dag seeeee you all !

Bjuder på en magbild nu när man går in i v. 40 som förhoppningsvis snart är över ;).

Magen v. 40
                                                  Magen V.40

magen
                                          Magen igen v. 40

V.40
                                               Magen från sidan i v. 40

Kommentarer
Postat av: Theresé

Jaa, jag håller med den har blivit riktigt stor och fin nu, bär hela magen framåt ;) så nog kan det finnas risk för att man får en del lös hud sen efteråt ;) får hoppas på att den drar ihop sig bra. Pratade just om att ha gördel sen efteråt och smörja in magen bra, ska tydligen hjälpa att dra ihop magen! Hoppas det går bra med eran lillprins där hemma! Tiden går ju sååå fort! Kram på er!

2012-04-17 @ 11:31:31
Postat av: Theresé

Ja, självklart ska det synas att man fött barn, men det är ju kul om det mesta försvinner å så ;) bristningarna lär väl följa med en hela livet, som ett minne av hur härligt det är att vara gravid trots allt.. :) känna det lilla livet i magen är ju underbart!:) Jaa, herregud, jag förstår att det känns... det går ju så fort så det gäller väl att ta vara på tiden, man får passa på att njuta massor sen. Men det kommer ju andra härliga tider med de små liven också, så kul att se dom utvecklas, börja gå, prata å så! :) Åh, vad jag längtar! ; ) kramkramz

2012-04-18 @ 12:40:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0