Solen skiner! ;)

Oj så underbart väder det är ute nu inte farligt kallt som de varit sista dagarna och solen skiner för fullt så underbart och vackert väder om ja kommer ihåg eller hinner sen ska jag allt ta och fota på de hela vackra vädret ute med vår nya underbara systemkamera vi köpte som man är sjukt grymt nöjd med och blir så bra och vackra fina bilder med dom om man jämför med en vanlig digital kamera! :).

Sitter nu och väntar på att en kompis Anna och hennes lilla son Kevin som är ett år ska komma och hälsa på på en kopp kaffe då de var ett bra tag sen vi sågs sist men är ju så och blir ju så ibland..hehe :).
Har idag hunnit vila och sovit vilket var riktigt skönt och behövligt då jag sista tiden inte vilat speciellt mkt som ja kanske borde gjort ibland men svårt när man är sån person som inte är van och ta de allt för lungt ibland och tycker om att vara i farten och ha nått att göra! :).
Har sovit hyfsat bra de senaste nätterna inte lika hemskt som de övriga veckorna tidigare då de var upp 3-4ggr per natt och vakna typ 2 timmar mellan varje gång super jobbigt ju...!

Men idag vakna ja i tidigt morse eller natt kommer inte ihåg men av mensvärk att ja hade som och har även haft de periodvis mer eller mindre hela dagen som varit idag med som att de trycker ner till och ilar till ilband och har sammandragningar emellanåt med ibland och som mensvärk med att man känner av ibland och har även fått väldigt ont i ena handen/handleden vet inte vad det beror på de värker som bara den antingen överansträngning eller att man har mkt vätska som gör att man får så ont som man får det men kan ju vara tecken allt ihop att de snart är dagd för de är ju bara 17 dagar kvar så till BF :).

Nej nu kom mitt besök så nu ska ja gå och vara social och dricka lite kaffe och medans barnen är på skola & dagis!.

Får uppdatera och skriva mer sen!

Seee yoou!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0